ĐERONA VERUJE U IGRAČE! Selektor Srbije pred duel sa Nemačkom: Biće teška borba

Tanjug

14. 01. 2023. u 14:38

RUKOMETAŠI Srbije sjajno su otvorili Svetsko prvenstvo. Naredni rival našoj selekciji je Nemačka, a tom susretu govorio je selektor "orlova" Toni Đerona.

ЂЕРОНА ВЕРУЈЕ У ИГРАЧЕ! Селектор Србије пред дуел са Немачком: Биће тешка борба

FOTO: N. Paraušić

Svestan je da ekipu čeka težak zadatak, ali igrači su spremni na borbu.

- Nemačka ima igrače koji su puni samopouzdanja, biće teška borba, ali mi smo spremni i spremno dočekujemo sutrašnju utakmicu - rekao je Đerona.

Rukometaši Srbije sutra od 18 časova igraju utakmicu drugog kola grupe E Svetskog prvenstva u Poljskoj i Švedskoj. U prvom kolu naš nacionalni tim je bio bolji od Alžira.

- Na video analizi ovog jutra fokusirali smo se na odbranu šuteva selekcije Nemačke i akcija koje smo videli protiv Katara, ali u pripremnim duelima sa Islandom - istakao je španski stručnjak.

Levi vek repezentacije Srbije Ilija Abutović naveo je da ekipa mora da igra na višem nivou nego na utakmici sa Alžirom.

- Bolje poznajemo ekipu Nemačke nego selekciju Alžira. Dobro se spremamo, ali moramo da igramo na višem nivou nego juče i da se nadamo najboljem rezultatu. Ono što je sigurno jeste da nećemo odustajati i da ćemo se boriti svih 60 minuta bez obzira na razvoj situacije - zaključio je Abutović.

BONUS VIDEO: Crnogorske olimpijske igre - takmičenje u lenjosti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a