DAMIR MIKEC BRILJIRA I U ŠAMPIONATU NEMAČKE: Naš najbolji strelac sa ekipom Kelhajm izbori F8 Bundes lige

Novosti online

10. 01. 2023. u 15:35

EKIPA Kelhajma, za koju nastupa i olimpijski vicešampion Damir Mikec, je osvojila prvo mesto u Grupi "Jug" i sa najbolje startne pozicije plasirao se na "Fajnal ejt" Bundes lige Nemačke vazdušnim pištoljem, koji će početkom februara biti održan u bavarskom gradiću Noj-Ulmu.

ДАМИР МИКЕЦ БРИЉИРА И У ШАМПИОНАТУ НЕМАЧКЕ: Наш најбољи стрелац са екипом Келхајм избори Ф8 Бундес лиге

FOTO: Darko Dozet

Poslednjeg vikenda ligaškog dela sezone održani su mečevi 10. i 11. kola. Kelhajm se takmičio na turniru u Ludvigsburgu. Prvog dana Kelhajm je sa 4:1 pobedio Dinamit iz Firta. Damir Mikec je doneo poen svojoj ekipi ubedljivo savladavši nemačku reprezentativku Sandru Rajc (389:378 u krugovima).

U poslednjem kolu Kelhajm se nadmetao sa Hubertusom Retenbahom i ostvario maksimalnu pobedu - 5:0. Mikec je u direktnom duelu nadmašio Matijasa Mejsingera 383:365.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)