(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) Ubio suprugu pred šestomesečnim sinom, pa je vozio u kolicima za šoping: Brazil tuguje zbog poteza čuvenog borca

Novosti online

12. 11. 2022. u 19:29

BRAZILSKI MMA borac Luis Paulo Lima dos Santos uhapšen je u sredu zbog ubistva svoje supruge Elide čije je telo pronađeno dva dana ranije u Sao Paulu.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК) Убио супругу пред шестомесечним сином, па је возио у колицима за шопинг: Бразил тугује због потеза чувеног борца

FOTO: Pritnskrin

Ovaj čuveni borac mogao bi ostatak života provesti iza rešetaka zbog brutalne likvidacije svoje lepše polovine. Ubistvo se desilo prošlog petka, a telo nesrećne žene pronađeno je u ponedeljak. Luis je odmah bio prvi osumnjičeni i ispostavilo se da je on zaista ubio Elidu.

Nije ovaj 44-godišnjak računao da u zgradi u kojoj živi postoje kamere. One su ga snimile kako iznosi telo koju je nekoliko minuta ranije likvidirao.

Mrtvu suprugu brazilski borac izneo je u kolicima za šoping, a zatim ju je odneo u zabačeni deo Sao Paula gde ga je bacio u lokalni potok.

Na saslušanju je tvrdio da se ubistvo desilo u samoodbrani i da je strahovao za vlastiti život od supruge koja je takođe navodno posedovala oružje.

Luis je u vlastitu ženu ispalio dva metka, a još je gora činjenica da se sve desilo pred njihovim šestomesečnim sinom. Razlog je navodno bila ljubomora zbog koje je došlo do rasprave.

Elida je bila učiteljica. Imala je 26 godina, a Luis je nakon nestanka tvrdio da je napustila porodicu. To je izjavio njen brat Valdir Lima.

- Rekao nam je da je ušla u autobus i otišla na selo. Odmah smo posumnjali da nešto nije u redu jer ne bi tek tako napustila bebu - rekao je Valdir i ističe da je Luis glumio zabrinutog muža.

- Dobro je odglumio sve. Došao je u kuću moje maćehe pretvarajući se da je zabrinut zbog njenog nestanka. Kada su našli telo pozvao sam ga, a on me je pitao kako sam i bio je hladnokrvan na sve što sam mu govorio. Odmah sam sve povezao i kada se nije pojavio na prepoznavanju tela, sve sam kockice posložio. Rekao sam porodici da je on to učinio - rekao je Valdir.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)