"NEĆE BITI LAKO PROTIV POLJSKE!" Bojana Milenković: Nadam se da ćemo nastaviti niz pobeda iako igramo pred punom halom u Lođu

Tanjug

03. 10. 2022. u 16:12

SRPSKA odbojkašica Bojana Milenković izjavila je da očekuje težak protiv Poljske u prvom kolu grupe F druge faze na Svetskom prvenstvu u Lođu.

НЕЋЕ БИТИ ЛАКО ПРОТИВ ПОЉСКЕ! Бојана Миленковић: Надам се да ћемо наставити низ победа иако играмо пред пуном халом у Лођу

FOTO: OSS

Naša reprezenzacija je prvu fazu Svetskom prvenstvu završila na prvom mestu na tabeli sa pet pobeda i 14 bodova.

- Raduje me da smo ostvarile svih pet pobeda, igrale smo na visokom niovu. Sada nas očekuju teži protivnici. Sigurno je da neće biti lako protiv Poljske, jer ćemo igrati pred punom halom u Lođu. Nadam se da ćemo nastaviti niz pobeda - rekla je Milenkovićeva, preneo je zvanični sajt Odbojkaškog saveza Srbije (OSS).

Srbija je trenutno prva na tabeli grupe F sa 14 bodova.

- U prvoj fazi smo izgubili samo jedan bod. Skoncentrisani smo i spremni za naredne mečeve. Biće teško protiv domaćina, jer se igra na njihovom terenu. Poljska je napredovala od Lige nacija i igra fenomenalno. Daćemo sve od sebe da iz ovog meča izađemo kao pobednici - istakla je srpska odbojkašica Sara Lozo.

Maja Aleksić podsetila je da je naš nacionalni tim iz meča u meč podizao formu.

- Daćemo svoj maksimum da ostvarimo cilj na ovom Svetskom prvenstvu. Imali smo dovoljno dana da se oporavimo i spremimo za meč protiv Poljske. Sigurno je da će hala da bude puna navijača. To nama neće da bude nikakva prepreka, već će da nam bude dodatni motiv. Mi volimo da igramo pred punom halom, jer nam prija takva atmosfera. Daćemo maksimum na ovom meču - dodala je Aleksićeva.

Utakmica između Srbije i Poljske biće odigrana sutra od 20.30 sati u Lođu.

Naša selekcija će potom u sredu igrati protiv Dominikanske Republike, a zatim slede dueli protiv Tajlanda i Turske.

Plasman u četvrtfinale planetarnog šampionata izboriće po četiri reprezentacije iz obe grupe.

BONUS VIDEO: Dolazak bronzanih odbojkašica u Beograd

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna