NIKOLI GRBIĆU NIJE SUĐENO ZLATO: Selektor odbojkaša Poljske priznao da mu se neda da osvoji titulu prvaka sveta

Novosti online

12. 09. 2022. u 15:39

JOŠ jednom su Italijani sprečili Nikolu Grbića da osvoji titulu prvaka sveta. Pre 24 godina na SP u Japanu, sa Jugoslavijom je u finalu izgubio od azura sa 3:0. Preksinoć je kao selektor Poljaka morao da čestita Di Đorđiju na velikoj pobede - 1:3. A srebro za velikana kao što je naš nekadašnji kapiten i selektor je slaba uteha.

НИКОЛИ ГРБИЋУ НИЈЕ СУЂЕНО ЗЛАТО: Селектор одбојкаша Пољске признао да му се неда да освоји титулу првака света

FOTO: FIVB

- Shvatiću šta se desilo u finalu tek za nekoliko dana. Šesti put sam u karijeri među četiri na SP i opet nisam prvak. Kao da mi ta zlatna medalja nije suđena - ističe za sajt Poljske federacije, pzps.pl, Grbić.

Priznao je naš legendarni odbojkaš da su Italijani u finalu bili bolji i da su zasluženo osvojili titulu prvaka sveta. Zato se već sada okreće Olimpijskim igrama u Parizu.

- Gradimo tim od nule, imamo mnogo novih odbojkašica i za njih su to bile prve utakmice na ovom nivo. Dosta su se razvili od poečtka sezone, podizali su nivo korak po korak i nadam se da će tako i nastaviti. Za nas je ova sezona zapravo početak borbe za odlazak na Olimpijske igre. A recept za zlato je jednostavan: morate da radite svaki dan, da pravite tim i dobru hemiju - naglašava Grbić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024