PORAZ ZA KRAJ, ALI TEK SLEDI NAJBITNIJE: Naši odbojkaši nemoćni pred silnim Poljacima, biće prilike za revanš, sledi Svetsko prvenstvo

Novosti online

20. 08. 2022. u 22:23

MUŠKA odbojkaška reprezentacija Srbije porazom je završila učešće na "Memorijalu Hubert Vagner" pošto je večeras u Krakovu izgubila od domaćina Poljske maksimalnim rezultatom 3:0 (25:22, 25:23, 25:22).

ПОРАЗ ЗА КРАЈ, АЛИ ТЕК СЛЕДИ НАЈБИТНИЈЕ: Наши одбојкаши немоћни пред силним Пољацима, биће прилике за реванш, следи Светско првенство

FOTO: OSS

Izabranici selektora Igora Kolakovića prethodno su na pripremnom turniru u Poljskoj savladali Iran sa 3:2 i poraženi od Argentine sa 3:1 u setovima.

Odbojkaška reprezentacija Srbije vratiće se u Beograd, gde će odraditi poslednji deo priprema pred put na Svetsko prvenstvo koje će se održati u Sloveniji i Poljskoj od 26. avgusta do 9. septembra.

Srbija će se na planetarnoj smotri takmičiti u A grupi u Katovicama sa Portorikom, Tunisom i Ukrajinom, a lako bi mogli da ukoliko očekivano prođemo grupu, ponovo naletimo na sjajnu reprezentaciju Poljske. 

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)