RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, a koji se tiču sankcija ruskim i beloruskim sportistima.

Komentari (11)

Mrki

23.07.2022. 07:50

Zar ovo nije fasizam i rasizam koji ne zaostaje puno za hitlerovim?? Koje su to njihove vrednosti, mozda to sto se prikljucuju Nato savezu, 100% fasistickom pokretu? Pogledajte, koliko je samo ovaj savez napravio jada po svetu? Zar tada nije bilo zemalja koje su imale drugacije vrijednosti, pa i sama Svedska? Zasto tada nisu zabranili, a niti su trebali po mom misljenju, amerikancima i drugim nato fasistima, da ucestvuju na sportskom takmicenju?

Milan

23.07.2022. 09:27

Da nije nacizam izašao na svetlo dana i zapretio da postane zvanična NATO politika,do ove intervencije ne bi ni doslo.pa ko je demonstrirao nacizam 1999. nad SRJ,sve jasno,isti koji sada udaraju na Rusiju.

Predrag

23.07.2022. 10:37

Шведска је, ако ме сећање не вара, све до 1974. вршила стерилизацију ментално ретардиране деце. Кад је "свет" сазнао да "демократска" Шведска спроводи еугенику кренула је хајка по медијима. Швеска је онда одлучила да то више не ради, бар не јавно, али не сумњам да су нашли начин како да то раде без знања родитеља и светске јавности.