SJAJAN MEČ U TREBINJU: Vaterpolisti Srbije u neizvesnoj završnici pobedili Crnu Goru

Novosti online

25. 04. 2022. u 19:57

VATERPOLISTI Srbije pobedili su Crnu Goru u meču odigranom u Trebinju posle sjajne borbe i neizvesne završnice sa 11:10 (4:1, 3:5, 2:2, 2:2).

СЈАЈАН МЕЧ У ТРЕБИЊУ: Ватерполисти Србије у неизвесној завршници победили Црну Гору

FOTO: M. Vukadinović

Duel dve sjajne reprezentacije se odigrao u ovom gradu zbog otvaranja olimpijskog bazena, a partija izabranika Dejana Savića može da raduje pred finalni turnir evropskog dela kvalifikacija Svetske lige, koji se igra u Podgorici.

"Delfini" su ogirali fantastičan prvi period posle kojeg su stekli velikih tri gola prednosti - 4:1. Ipak, rival je uspeo da smanji zaostatak, pa je posle dve četvrtine rezultat bio - 7:6.

Velika borba viđena je i u nastavku susreta, a treći i četvrti deo meča okončan je identičnim ishodom - 2:2.

Srbija je pogotkom Save Ranđelovića dva minuta pre kraja povela sa 11:10, Crna Gora je imala napad da poravna rezultat, ali Aleksa Ukropina nije bio precizan uprkos igraču više.

Najraspoloženiji kod pobednika bio je Sava Ranđelović sa tri pogotka, Draško Gogov je dodao dva. Na drugoj strani najbolji je bio Marko Mršić sa četiri gola, dok se čak šest vaterpolista po jednom upisalo u strelce.

Sada se obe reprezentacije okreću finalnom turniru evropskog dela kvalifikacija za Svetsku ligu, koji se od 28. do 30. aprila igra u Podgorici.

Podsetimo, plasman na finalni turnir Svetske lige, na koji su mesto već izborile selekcije SAD, Australije, Kanade i Brazila, obezbediće tri selekcije sa turnira u Podgorici, jer je domaćin završnog turnira Francuska.

BONUS VIDEO: Đoković i Rubljov se tucali jajima pre početka meča

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)