UBLJANKE NA KORAK OD ODBRANE KRUNE: Odbojkašice Marijane Boričić za titulu će se od nedelje (17.00) boriti sa Crvenom zvezdom

S. K.

25. 03. 2022. u 12:42

CILj je ostvaren. Odbojkašice Uba izborile su finale plej-ofa, pošto su preskinoć u majstorici polufinala u Lajkovcu savladale Železničar sa 3:2 (25:22, 25:17, 14:25, 21:25, 22:20). Aktuelne šampionke za novu titulu će se boriti sa Crvenom zvezdom. Prvi meč je u nedelju (17.00) u Ubu, drugi 30. marta u Beogradu. Treći je u Ubu 2. aprila, eventualni četvrti 5. u Beogradu. Ukoliko se igra majstorica, termin će biti naknadno određen.

УБЉАНКЕ НА КОРАК ОД ОДБРАНЕ КРУНЕ: Одбојкашице Маријане Боричић за титулу ће се од недеље (17.00) борити са Црвеном звездом

Foto: Ilustracija

- Očekivale smo težak meč na njihovom terenu. Ostaje žal za dva izgubljena seta, mogle smo da završimo na laganiji način. Lajkovčanke su pružile otpor i peti set je bio fenomenalan.To je jedna sjajna ekipa sa dosta mladih devojaka koje zaslužuju da budu u reprezentaciji. Nekad jednostavno treba imati sreće.Mi smo prošle u finale, što je i bio cilj od početka sezone - rekla je za sajt liga.ossrb. org kapiten Ljiljana Ranković.

Da će u finalu biti lakše, jer je cilj ostvaren istakla je i trenerka Marijana Boričić:

- Sigurno da je bila jedna teška utakmica i kada smo vodile 2:0 očekivala sam da može da se produži i da vrate meč na početak.Atmosfera je bila neviđena i teško je bilo igrati konstantno na visokom nivou.Mnogo mi je drago što smo uspeli, s obzirom da je cela sezona bila sa dosta uspona i padova.Ipak, ostvarili smo zacrtano.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)