PLATILI CEH NEISKUSTVU: Rukometaši Partizana žale što nisu uspeli da iznenade Pelister

S. K.

08. 02. 2022. u 12:13

KAD god je bilo presudno, zadrhtala je ruka rukometašima Partizana, tako da na startu SEHA lige u Beogradu nisu uspeli da iznenade Eurofarm Pelister - 23:25. Crno-beli se nadaju da će rasti iz meča u meč i da će im dueli u regionalnom takmičenju pomoći da budu što bolji u plej-ofu.

ПЛАТИЛИ ЦЕХ НЕИСКУСТВУ: Рукометаши Партизана жале што нису успели да изненаде Пелистер

FOTO: M. Vukadinović

- Atmosfera je bila izvanredna, žao mi je što nismo obradovali naše verne navijače. Imali smo neke šanse, nismo uspeli. Oni su odlično igrali defanzivu, fizički su jači, iskusniji, teško ih je bilo nadmudriti. U prvom delu smo promašili nekoliko zicera, tako da je posle bilo teško juriti prednost. U svakom slučaju, pokazali smo da na Banjici niko neće lako doći do bodova. Važno je da izvučemo pouke iz ovog meča, naročito za početak našeg plej-ofa protiv Vojvodine u nedelju u Novom Sadu - ističe strateg Partizana Nenad Maksić.

I Uroš Kojadinović je podvukao da je bila sjajna atmosfera, kao i da su bili blizu podviga:

- Bili smo veoma motivisani, željni da ostvarimo što bolji rezultat, ali smo pali u poslednjih desetak minuta. Platili smo danas neiskustvo, ali ovakve utakmice će nam mnogo značiti u nastavku sezone - naglašava Uroš Kojadinović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024