ŠUMADINCI SPREMNI DA OPET POTOPE NOVI BEOGRAD: Vaterpolisti Radničkog sutra (19.00) dočekuju lidera Superlige

S. K.

04. 02. 2022. u 13:19

PRVAK želi da još jednom potopi lidera i nanese mu prvi poraz u Superligi. Vaterpolisti Radničkog večeras (19.00) u trećem kolu grupe za plasman od 1. do 6. mesta dočekuju Novi Beograd, uvereni da su kadri da treći put zaredom u petom okršaju šokiraju Dušana Mandića i drugove.

ШУМАДИНЦИ СПРЕМНИ ДА ОПЕТ ПОТОПЕ НОВИ БЕОГРАД: Ватерполисти Радничког сутра (19.00) дочекују лидера Суперлиге

FOTO: VK Radnički

- I u ovom duelu ćemo ići na pobedu, kao i u svakom prethodnom. Prvi put igramo sa njima u Kragujevcu i daćemo sve od sebe da ih opet nadigramo i izborimo što bolju poziciju pred plej-of. Mislim da smo sa previše respekta ušli u prva dva duela na Novom Beogradu i naglasio bih da je to bio početak sezone. Sada smo dosta uigraniji, posložile su se neke kockice u našoj igri i sve to izgleda mnogo bolje, što se videlo i u dva naša trijumfa nad njima. Međutim, daleko od toga da će biti lako. Kao i uvek, odlučivaće sitnice, ali se nadam da će prevaga biti na našoj strani - kaže kapiten Radničkog Filip Janković.

Kragujevčani su posle dva poraza u Superligi i Ligi šampiona matirali Novobeograđane u finalu Kupa Srbije i Regionalnoj ligi. Posle poslednjeg poraza klupu "vukova" napustio je Vladimir Vujasinović, koga je nasledio iskusni Dejan Jovović.

- Ne znam koliko će promena trenera uticati na njihovu igru. Možda im dođe dobro kao šok terapija, ali to su momci koji dugo igraju zajedno što kroz klubove, što reprezentaciju, uigrani su i odlično se poznaju. Dejan je tek došao, tako da je još rano govoriti o njegovom pečatu u igri Novog Beograda. Nema sumnje da nas očekuje još jedan pravi vaterpolo spektakl i nadam se da će publika ponovo ispuniti tribine, jer nam njihova podrška mnogo znači, što se posebno videlo u pobedi nad Olimpijakosom - ističe Janković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)