REGIONALNA VATERPOLO LIGA: Novi Beograd ubedljiv protiv Solarisa, Partizan izgubio od Jadrana

Novosti online

23. 01. 2022. u 13:48

VATERPOLISTI Novog Beograda pobedili su danas Solaris iz Šibenika 14:8 (3:2, 6:1, 1:2, 4:3) u poslednjem meču drugog ovosezonskog turnira Regionalne lige, koji je organizovan u Budvi.

РЕГИОНАЛНА ВАТЕРПОЛО ЛИГА: Нови Београд убедљив против Солариса, Партизан изгубио од Јадрана

Foto: N. Paraušić

Izabranici Vladimira Vujasinovića meč su prelomili u drugoj četvrtini, kada su furiozno odigrali poslednjih pet i po minuta ove deonice, postigavši čak pet golova, dok su drugoj strani bazena u potpunosti su sačuvali svoju mrežu.


Najefikasniji u ekipi Novog Beograda bili su Strajinja i Viktor Rašović, Duško Pijetlović, Angelos Vlahopulos i Radomir Drašović sa po dva postignuta gola, dok se u poraženom timu istakao Antun Goreta sa tri gola.

Novi Beograd u regionalnom takmičenju sada ima skor od sedam trijumfa, jednog remija i jednog poraza i drži prvo meso na tabeli.

Na turniru u Beogradu, vaterpolisti Partizana izgubili su od Jadrana iz Splita 16:9, što je bio peti poraz crno-belih u Regionalnoj ligi.

Splićane su predvodili Jerko Marinić Kragić i Luka Bukić sa po tri gola, dok je u ekipi Partizana najbolji bio Aleks Boven sa takođe tri pogotka.

Ranije danas Radnički iz Kragujevca pobedio je zagrebačku Mladost 15:13, dok je Šabac slavio protiv splitskog Mornara 16:10, a vaterpolisti Crvene zvezde od 13:40 igraju protiv duboračkog Juga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

ZELENE VEŠTINE U LJUDSKIM RESURSIMA: Zaštitimo životnu sredinu kroz svoj rad