SRPSKI SPORTISTI U 2021. OBORILI SVE REKORDE: Država ih snažno podržala, u nove pobede idu kao jedan tim! (VIDEO)

Novosti online

11. 01. 2022. u 14:31

MINISTARSTVO omladine i sporta objavilo je da će proteklu 2021. godinu pamtiti po oborenom rekordu, jer su naši sportisti osvojili 9 medalja na Olimpijadi u Tokiju.

СРПСКИ СПОРТИСТИ У 2021. ОБОРИЛИ СВЕ РЕКОРДЕ: Држава их снажно подржала, у нове победе иду као један тим! (ВИДЕО)

Foto: Ministarstvo omladine i sporta

Naveli su i kako su tokom prošle godine naši paraolimpijci imali sjajne nastupe zbog čega će takođe pamtiti proteklih 12 meseci.

Ministarstvo omladine i sporta poručuje i da je prošle godine država Srbija, kao nikada do sada, snažno podržala sport.

- Idemo dalje, kao jedan tim, u nove pobede - poručili su između ostalog iz Ministarstva omladine i sporta.

Ministarstvo omladine i sporta objavilo je i kako je tokom prošle godine dodeljeno 1500 stipendija za najbolje studente, kao i da je podržano 98 projekata u koje je bilo uključeno preko 50 hiljada mladih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i ratnih zbivanja, a kako je nedavno dobio dva tužna poglavlja, jer su poginula dva reprezentativca Ukrajine, danas se dogodio i jedan sporski izliv besa zbog toga.

02. 02. 2023. u 20:46

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu