NAKON dvadesetčetvoročasovne torture koju je Novak Đoković proživeo u Melburnu uživo se na konferenciji za medije obraća njegov otac Srđan.

Srki

06.01.2022. 14:25

Nije baš napad na Srbiju, nego više primena protokola ulaska za nevakcinisane. Živimo u sred pandemije, stao je svet, vakcine su uslov za kretanje, svidelo se to nekome ili ne. Ako je to izuzeće na mestu, pustiće ga da uđe u zemlju, ako nije, neće i to je to.

Vrdnik

06.01.2022. 14:56

Novak, ajde kuci, ostani na visini, netreba da cekas nikakav odgovor jer ce taj odgovor sigurno biti negativan. Trebao si se odmah vratiti i potom pripremiti adekvatnu vizu. Australijanci kaznjavaju ljude koji tamo odlaze za 2 banane u prtljagu. Onda mozes zamisliti.

Pedja

06.01.2022. 15:55

Zasto nasa drzava ne pozove australiskog ambasadora na rozgovor, jer ovo nije napad samo na Djokovica vec na celu Srbiju. Ovo nije sportski problem, nego diplomatski, pozoves takmicara, das mu izuzece, kao i jos 25orici, i onda ga pritvoris, torturises, ponizavas, sta je ovo nego pokazivanje sile, i krsenje svih ljudskih normi. Nedaj se novace, idi do kraja, pokazi sa kakvim licemerima covecanstvo ima posla.