UBLJANKE IGRALE KAO LAVICE: Jovana Brakočević hvali prvaka Srbije, a nije zadovoljna izdanjem odbojkašica Polica

S. K.

09. 12. 2021. u 12:40

ODBOJKAŠICE Uba su prvi put u istoriji bile domaćini u Ligi šampiona i duel sa poljskim Hemikom će pamtiti po osvojenom prvom setu - 1:3 (20:25, 25:18, 20:25, 16;25). Zvezda tima iz Polica naša Jovana Brakočević priznala je da su ih Ubljanke namučile, kao i da nisu igrale onako kako su očekivale od sebe.

УБЉАНКЕ ИГРАЛЕ КАО ЛАВИЦЕ: Јована Бракочевић хвали првака Србије, а није задовољна издањем одбојкашица Полица

FOTO: N. Paraušić

- Iznenađujuće težak meč, jer je Ub igrao veoma borbeno. Opet, ja nisam bilo sto posto svoja, imala sam loš dan i probali su da igraju bez mene. Međutim, ekipa na to nije navikla, pa sam morala da igram od trećeg seta. Jako bitna pobeda, jer mi imamo visoke ciljeve u Ligi šampiona i nadamo se da ćemo nešto da uradimo. Ne prija nam ovaj izgubljeni set, ali one su se borile lavovski. Zato mi moramo da stavimo prst na čelo za ubuduće - istakla je Jovana Brakočević Kacijan.

Druga Srpkinja u redovima poljskog prvaka Bojana Milenković priznala je da ih je Ub dugo mučio:

- Lepo je igrati pred domaćom publikom. Jeste da predstavljam strani klub, ali verujem da su navijači jednim delom bili uz Jovanu i mene. Od početka smo igrale stegnuto, nismo pokazale naše pravo lice.

Kormilarka Uba Marijana Boričić je posle meča podvukla:

- Drago mi je što smo osvojile prvi set u Ligi šampiona, a možda smo mogle još jedan. Bilo je teško prilagoditi se njihovoj brzoj igri, koja je brža i od Koneljana. Možda smo u odbrani mogle više, a nisam zadovoljna prijemom servisa. Da smo na tom elementu bile bolje, možda bismo bile još uspešnije.

U drugom meču grupe E danas (18.00) sastaju se mađarski Niđerhazu i Koneljano.

TABELA: Hemik 6, Koneljano 3, Ub 0, Niđerhaza 0 bodova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!