"SRBIJA JE ZEMLJA SPORTA I ŠAMPIONA" Vanja Udovičić: Nastavljamo sa ulaganjima u sportsku infrastrukturu

Novosti online

13. 11. 2021. u 20:18

MINISTAR omladine i sporta Vanja Udovičić obišao je danas završne radove na atletskoj stazi nacionalnog trening centra kraljice sportova u Beogradu.

СРБИЈА ЈЕ ЗЕМЉА СПОРТА И ШАМПИОНА Вања Удовичић: Настављамо са улагањима у спортску инфраструктуру

Ministartsvo omladine i sporta

On je ovom prilikom najavio nastavak ulaganja u sportsku infrastrukturu.

- Nastavljamo sa ulaganjima u sportsku infrastrukturu, kako bismo svakodnevno proširivali sve brojniju sportsku porodicu Srbije, jer Srbija jeste zemlja koju prepoznaju kao zemlju sporta i šampiona. Atletska dvorana je dom srpske atletike, mesto gde se najmlađi upoznaju sa kraljicom sportova, ali i centar koji ispunjava sve uslove za vrhunsko bavljanje atletikom i organizaciju međunarodnih atletskih takmičenja - rekao je Udovičić i dodao:

- Ulaganjem u izgradnju spoljašnje atletske staze dajemo dodatnu vrednost ovom modernom sportskom objektu gde treniraju i stasavaju novi atletski šampioni, koja je jedinstveni regionalni centar. Nakon veoma uspešnog domaćinstva Evropskog prvenstva u atletici u dvorani pre četiri godine, u martu ćemo biti domaćini i Svetskog dvoranskog prvenstva, što je dokaz da međunarodne sportske organizacije prepoznaju Srbiju kao zemlju koja ima sve kapacitete da ugosti ceo svet i bude pouzdan partner na svetskom nivou za organizaciju najprestižnijih atletskih takmičenja - zaključio je Ministar omladine i sporta.

BONUS VIDEO: SLOBODNI ASOVI: Mogući transferi koji će promeniti fudbal!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati