ŽELIMO NA FAJNAL-EJT: Marko Radulović veruje da vaterpolisti Radničkog mogu da izbore završni turnir Lige šampiona

S. K.

22. 10. 2021. u 14:27

GRUPA je prejaka, ali Šumadinci nisu bez šansi. Vaterpolisti Radničkog, koji u utorak protiv Novog Beograda startuju u grupi A Ligi šampiona, veruju da mogu da izbore F8 od 30. juna do 2. jula iduće godine na "11.aprilu".

ЖЕЛИМО НА ФАЈНАЛ-ЕЈТ: Марко Радуловић верује да ватерполисти Радничког могу да изборе завршни турнир Лиге шампиона

FOTO: M. Vukadinović

Rivali za tri mesta, jer je četvrto zagarantovano Novom Beogradu su: Olimpijakos, Ferencvaroš, Barseloneta, Breša, Jadran Split i Dinamo Tbilisi.

- Ovo je prva godina našeg tima u Ligi šampiona i prva sezona za većinu naših igrača. Izvukli smo jako tešku grupu, ali vidimo svoju šansu za prolaz na "fajnal-ejt" i sasvim opravdano se nadamo učešću na završnoj smotri. Što se ostalih takmičenja tiče, kao i uvek, potrudićemo se da damo svoj maksimum i ostvarimo što bolje rezultate. Verujem u svoj tim i mislim da je realno da ponovimo uspehe od prošle godine, kada smo osvojili Regionalnu ligu i domaću titulu - istakao je za sajt Radničkog Marko Radulović.

Inače, Kragujevčani sutra (19.00) u četvrtom kolu Superlige dočekuju Šabac,

- Ekipa Šapca se mnogo promenila u odnosu na prethodnu godinu, ostali su bez par vrlo dobrih iskusnijih igrača, ali imaju sigurno trojicu-četvoricu vaterpolista kojih se treba pripaziti. Podmladili su sastav i sigurno je da će imati motiva na pretek. Dosta smo kvalitetniji sastav, izraziti favoriti i sve osim naše pobede bilo bi iznenađenje. Ali, slično je bilo i prethodne sezone, pa su nas dobili na našem bazenu u prvom meču polufinalne serije. Izvukli smo pouke iz tog duela i shvatili da u svaki meč moramo ulaziti sa sto odsto - istakao je Radulović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA KAŽU PROGNOZE? Evo koliko će Srbija osvojiti medalja na Olimpijskim igrama