PARTIZAN JE SLEDEĆI: Odbojkaši Crvene zvezde sa "pola gasa" stigli do četvrtfinala Kupa Srbije

V. N.

20. 10. 2021. u 23:18

LAKŠI trening za Partizan. Odbojkaši Crvene zvezde su sa "pola gasa" u osmini finala Kupa Srbije savladali Borac iz Paraćina sa 3:0 (25:17, 25:9, 25:15), a duel im je poslužio i da se pripreme za večiti derbi, koji se igra u nedelju (18.00) na Banjici.

ПАРТИЗАН ЈЕ СЛЕДЕЋИ: Одбојкаши Црвене звезде са пола гаса стигли до четвртфинала Купа Србије

FOTO: M. Vukadinović

I pored toga što su bili apsolutni favoriti, crveno-beli su odigrali ozbiljno sa Paraćincima i tako nastavili pobednički niz. Strateg Igor Žakić za sajt Crvene zvezde nije krio zadovoljstvo posle još jedne dobre partije svojih pulena:

- Drago mi je što su momci sa manjom minutažom iskoristili ukazanu šansu i pokazali da na njih može da se računa u narednom periodu.

Ipak, Crvenu zvezdu očekuje u nedelju daleko važniji meč, okršaj sa Partizanom, koji je, takođe, bez problema savladao Takovo iz Gornjeg Milanovca sa 3:1 (25:23, 25:18, 18:25, 25:22).

- Ove godine u Ligi teško da će biti utakmica gde ćemo moći da se "oporavljamo" ili kalkulišemo. Drago mi je što je prvenstvo takvo, samim tim će i momci više napredovati, jer svaka utakmica nosi izazove koji stavljaju na ozbiljan ispit stvari koje radimo na treningu. Uspeli smo da malo oporavimo igrače, sad predstoji "nameštanje forme" za derbi protiv Partizana - zaključio je Žakić.

I odbojkašice Crvene zvezde opravdale su ulogu favorita, jer su kod kuće savladale Klek sa 3:0 (25:17, 25:17, 25:14). Strateg crveno-belih Aleksandar Vladisavljev pohvalio je odnos devojaka prema igri, a potom je i naglasio:

- Postoji startna sedmorka, ali mi svih 14 devojaka moramo da držimo u optimalnoj formi.

BONUS VIDEO: ĐOKOVIĆ IZNENADIO ŠETAČE: Novak u društvu supruge i dece vozio bicikl pored beogradske Beton hale

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)