KREĆE SUPERLIGA VATERPOLISTA: Novi Beograd i Radnički najveći favoriti

V. N.

05. 10. 2021. u 20:57

POSLE nekoliko godina ponovo struji pozitivna energija na bazenima širom Srbije. Klubovi novu sezonu vaterpolo Superlige, koja započinje sutra, dočekuju znatno pojačani.

КРЕЋЕ СУПЕРЛИГА ВАТЕРПОЛИСТА: Нови Београд и Раднички највећи фаворити

FOTO: M. Vukadinović

Glavni favorit za titulu je silno osnažena ekipa Novog Beograda. Tim koji je prošli šampionat završio na drugom mestu, u potpunosti je renoviran, i projektovan za najviše domete ne samo u našoj zemlji, nego i u Evropi. Sa klupe ih predvodi Vladimir Vujasinović, dok je novi igrač i kapiten tima dugogodišnji reprezentativac Srbije Dušan Mandić, pored njega u sastavu nalaze se još i braća Rašović i Pjetlović.

Radnički iz Kragujevca pokušaće da zadrži pehar u svojim vitrinima. Razloga za optimizam imaju u činjenici da okosnicu čine igrači koji su nedavno u Pragu osvojili svetsku titulu za igrače do 20 godina.

Zvezda i Partizan u svom timu ove godine takođe imaju iskusne igrače koji su igrali ili i dalje igraju za nacionalni tim (Subotić, Rađen, Aleksić i Mitrović). Prvo kolo biće nekompletno zbog obaveza Šapčana u Evro kupu, njihova utakmica sa Partizanom pomerena je za 20. oktobar.

Prvo kolo, sutra: Novi Beograd - Nais (19.00), Crvena zvezda - Vojvodina (20.00), Valis - Proleter (21.00), Zemun - Radnički (21.00), 20. oktobar: Partizan - Šabac (19.00).

BONUS VIDEO: "A SAD ADIO" - Veterpolisti zapevali kolegama koji napuštaju reprezentaciju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)