"DEKI, KAD VEĆ NISAM JA, DRAGO MI JE DA SI TI": Selektor Hrvata pričao o druženju sa Savićem, a tek anegdota sa poznatim glumcem

Novosti online

24. 09. 2021. u 08:12

DEJAN Savić je osvojio sve što je moglo da se osvoji, većinu stvari i nekoliko puta, ali nije samo bazen mesto u kom odlično pliva.

ДЕКИ, КАД ВЕЋ НИСАМ ЈА, ДРАГО МИ ЈЕ ДА СИ ТИ: Селектор Хрвата причао о дружењу са Савићем, а тек анегдота са познатим глумцем

Foto: Tanjug/AP, N. Paraušić

Hrvatski vaterpolo trener Ivica Tucak ispričao je jednu anegdotu koja pokazuje koliko je dobro družiti se sa Savićem.

- Pre nekih 3-4 meseca bio je u Zagrebu i našli smo se na večeri Deki, Goran Bogdan i ja. Ostao sam fasciniran njegovim znanjem kinematografije. Goran Bogdan je jedno sat vremena slušao kako mu Savić priča o oskarima, o filmu, o glumcima... To je jedan baš specifičan lik. NJega je teško ne voleti. On je iskren čovek, uvek će u lice reći ono što misli i zato ga volim - otkrio je hrvatski trener o čoveku koji i sam obožava da priča anegdote.

NJih dvojica su odlični prijatelji i često provode vreme zajedno. Kada nisu pored bazena uglavnom su na ručku, 

- Rekao sam to u više navrata, Dejan je veliki trener i veliki čovek. NJegov način života meni prija, volim da se vidim sa njim i u Zagrebu i u Beogradu, Splitu, Šibeniku, Tokiju... Gde god imamo priliku sednemo i pričamo. On je divan čovek - rekao je Ivica Tucak, selektor hrvatskih vaterpolista.

Srbija je u Tokiju odbranila zlatnu olimpijsku medalju, dok Hrvati nisu imali naročito uspešan turnir.

- U prvoj poruci nakon što su osvojili zlato napisao sam mu: "Deki, kad već nisam ja, drago mi je da si ti". Kasnije smo se čuli i telefonom, naravno. To što sam rekao stvarno i mislim - dodao je Tucak.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)