BIKOVIĆ U ZAGRLJAJU SA ANĐELKOM PRPIĆ: Glumac govorio o boksu, glumi - ali i o optužbama bivših devojaka (FOTO)

A. Valentirović

27. 08. 2021. u 19:41

GLUMAC Miloš Biković je danas bio voditelj na programu koji je upriličen povodom Međunarodnog dana boksa na Trgu republike u Beogradu.

БИКОВИЋ У ЗАГРЉАЈУ СА АНЂЕЛКОМ ПРПИЋ: Глумац говорио о боксу, глуми - али и о оптужбама бивших девојака (ФОТО)

Foto: Novosti Online

On je privukao veliku pažnju prisutnih, a nakon fotografisanja sa glumicom Anđelkom Prpić, tokom kog nije skidao osmeh sa lica, davao je autograme obožavaocima.

- Meni je veoma drago što sam ambasador Svetske bokserske asocijacije i ovog prvenstva koje će se održati kod nas, i mislim da je kultura boksa nešto što je veoma kompatibilno sa kulturom generalno i sa umetnošću zato što zahteva iste osobine - posvećenost, rad na sebi, disciplina, savladavanje svojih strahova, bola... U svakom slučaju smatram da je promocija boksa nešto vrlo pozitivno čak i za mlade koji ne postanu bokseri, pošto će sigurno biti bolji ljudi, što je dobit za našu zemlju - istakao je Biković, i rekao da je njegova uloga u predstavi "Kad su cvetale tikve" doprinela tome da bude izabran za voditelja i promotera nadmetanja.

- Doprinelo je u potpnosti, zato što se ja nisam ranije bavio boksom, nisam imao tu priliku. Jednostavno, životni put me je naveo da upoznam boks, i on me je osvojio.

Biković je kratko prokomentarisao i optužbe bivše devojke Arine Vološine koja je rekla da je on egocentrik koji misli samo na sebe, i da nije imala život zbog njega.

- Nikada nisam privatnim životom i nekim skandalima skretao pažnju na sebe - kratko je zaključio glumac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni