UNIKA I DALJE UZ VATERPOLISTE: Delfini su uvek bezbedni

S. K.

12. 07. 2021. u 21:32

ZAJEDNO u nove pobede. Poručili su zajedno predstavnici Vaterpolo saveza Srbije i "Unika osiguranja" posle dogovorene nove, trogodišnje saradnje.

УНИКА И ДАЉЕ УЗ ВАТЕРПОЛИСТЕ: Делфини су увек безбедни

FOTO: M. Vukadinović

Ugovor u hotelu "Hilton" potpisali su predsednik VSS Viktor Jelenić i direktorka brenda i komunikacija "Unika osiguranja" Sonja Marić.

Jelenić je zahvalio na poverenju i podršci, a Marićeva je podvukla da je saradnja prerasla u pouzdano prijateljstvo:

- "Unika" ponosno nosi trofej zvaničnog osiguranja vaterpolo tima Srbije od 2016. Ostaje osmi igrač reprezentacije i sigurna podrška VSS. Oslonjeni na zajedničke vrednosti, nastojimo da osiguramo vetar u leđa za vrhunske rezultate vaterpolo tima Srbije i u budućnosti.

Selektor Dejan Savić rekao je da je saradnja sa "Unika osiguranjem", koja osigurava vaterpolo selekcije, prerasla u prijateljstvo:

- Nadam se da ćemo ponoviti sve uspehe. Srbija je jedna mala zemlja, gde narod ne zna važnost osiguranja i velika je stvar približiti to ljudima. Ovo je hrabar iskorak, pogotovo u trenutku kada je klupski vaterpolo na putu prema novim uspesima.

Kapiten Filip Filipović je poklonio Marićevoj kapicu sa brojem 14, jer je "Unika osiguranje" uvek bila deo šampionske ekipe:

- Nama igračima je uvek bila najvažnija bezbednost, a sa svakog takmičenja smo se vraćali zdravi i bezbedni. Drago mi je što se ova tradicija nastavlja i nadam se da će naredne generacije imati podršku i posle Tokija kada neki od nas odlaze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)