ODBOJKAŠICE BLISTAJU U LIGI NACIJA: Sa osmehom do kraja

S. K.

27. 05. 2021. u 20:32

SRPKINjE blistaju na početku Lige nacije u Riminiju. Podmlađena selekcija je pokazala da ne sme nijedna reprezentacija da ih potceni.

ОДБОЈКАШИЦЕ БЛИСТАЈУ У ЛИГИ НАЦИЈА: Са осмехом до краја

FOTO: FIVB

U snagu naših odbojkašica uverile su se Turska (2:3) i, naročito, Poljska - 3:1. Ekipa Aleksandra Vladisavljeva je sinoć igrala sa Italijom.

- Pobeda nad Poljskom je velika za našu mladu ekipu. Ponovo smo krenuli stegnuto i bojažljivo u prvom setu. Ali, mora se reći da su Poljakinje igrale skoro bez greške. Kasnije smo promenile način serviranja, digle nivo energije koju smo ulagali u svaki poen. Devojke su zarađivale poene s osmehom na licu, u lepom raspoloženju i držale konce igre u svojim rukama... Ali, mnogo toga je još pred nama. Nadam se da ćemo imati snage da izguramo na ovakvom nivou - ističe trener Aleksandar Vladisavljev.

Sjajna korektorka Sara Carić je podvukala da su bile dobre u svim segmentima igre, da su pokazale jaku energiju, što im je omogućilo da nadigraju Poljsku. Bloker Božica Marković naglasila je da ne sme da ih potceni nijedna selekcija u Riminiju:

- Poljakinje su bile favoritkinje, ali mi smo pokazale da ni one, ni ostale ekipe ne smeju da nas shvate olako i da bi trebalo da igraju sa velikim oprezom protiv nas. Nadam se da ćemo nastaviti sa ovakvim partijama. Važno je da do kraja dajemo sve od sebe, kao i da sačuvamo pozitivnu energiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a