JAGODINA BRANI DUPLU KRUNU: Kreće finale Superlige za rukometašice

Z. Gligorijević

26. 05. 2021. u 16:14

RUKOMETAŠICE Jagodine u petak, 28. maja, u 18 sati u hali sportova "Jassa" u Jagodini započinju odbranu duple šampionske krune u želji da po treći put zaredom budu prve u Superligi.

ЈАГОДИНА БРАНИ ДУПЛУ KРУНУ: Креће финале Суперлиге за рукометашице

FOTO: M. Ivanović

U finalu plej-ofa protivnice su im rukometašice Radničkog iz Kragujevca. Jagodinke su ligaški deo takmičenja završile na prvom mestu sa 19 pobeda, dva poraza i remijem.

- Što se tče polufinala, odigrali smo dve izuzetno zahtevne utakmice protiv iskusne ekipe Bekamenta. U obe utakmice devojke su pokazale maksimalno angažovanje i uspele da ostvare pobede koje su nas odvele u finale i borbu za titulu. U  finalu očekujem izuzetno napornu i tešku seriju koju će verovatno odlučiti sitni detalji. Pokušaćemo da učinimo sve što je do nas, da odigramo što kvalitetnije i ponovo osvojimo prvenstvo Srbije - rekao je trener Dragan Markov.

Kapiten Jagodine Jelena Gojković čvrsto veruje u odbranu duple krune i ocenjuje da sve zavisi od njih. Nataša Lovrić, junakinja dve polufinalne utakmice plej-ofa, dodaje da su vredno radile i da su spremne da odgovore na sve izazove.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)