HAMILTON NE TUGUJE: Svetski prvak u Formuli 1 nije zabrinut što je prepustio Ferštapenu prvo mesto u generalnom plasmanu

Novosti online

24. 05. 2021. u 13:35

I SAM Luis Hamiton je verovatno zaboravio kada je poslednji put osvojio sedmo mesto na nekoj trci, ali svetski prvak u formuli 1 nije zabrinut što je zbog lošeg nastupa u Monte Karlu prepustio vodeću poziciju Maksu Ferstapenu.

ХАМИЛТОН НЕ ТУГУЈЕ: Светски првак у Формули 1 није забринут што је препустио Ферштапену прво место у генералном пласману

EPA

- Svakom može da se desi slab vikend. Razgovarao sam sa ljudima u timu kako bi se otklonile neke greške, jer nas i u Azerbejdžanu očekuje trka na ulici - ističe Hamilton.

Britanac smatra da je jedan od uzoraka lošeg plasmana na VN Monaka konstatni problem sa pneumaticima kada je hladno vreme.

- Veliko je pitanje šta treba da uradimo sa gumama na stazama kao u Monte Karlu. Sada su u prvi plan iskočile mnoge slabosti, tako da nisam mogao da nađem pravi ritam. Jedan od problema, je i što je Mercedesov bolid najduži. Zbog toga u Monte Karlu ne postižemo dobre rezultate. Ali, zato smo na drugim stazama u prednosti - naglašava Hamilton.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave