MERIDIAN SLAVI SPORT! Milionska donacija u čast naših olimpijaca

PROMO

09. 08. 2021. u 14:00

Olimpijske igre u Tokiju su završene, Srbija je osvojila rekordnih devet medalja od toga tri zlatne, a kompanija Meridian u humanitarne svrhe donirala 900.000 RSD

МЕРИДИАН СЛАВИ СПОРТ! Милионска донација у част наших олимпијаца

FOTO: AP

Čaroban dan je iza nas! Nedelja koja će se dugo prepričavati – zavesa na Olimpijske igre juče je spuštena na najlepši način – Srbija je odbranila zlato iz Rija i postala najuspešnija vaterpolo reprezentacija na svetu!

Poslednji događaj na 32. Igrama nije mogao bolje da se završi! Zlatni “delfini” su u najemotivnijem meču, kada se čak sedam reprezentativaca oprostilo od nacionalnog tima, upseli da “potope” Grčku i sa ponosom našoj zemlji donesu treće zlato iz Tokija, a ukupno devetu medalju!

Podsetimo, odbojkašice su nas u noći između subote i nedelje, takođe, obradovale – u meču protiv Južne Koreje bile su ubedljive i zasluženo osvojile bronzu.

Ove dve medalje povećale su i donacije kompanije Meridian, koja je za svako odličje davala 100.000 RSD U HUMANITARNE SVRHE, a semafor kaže da je to ukupna cifra od 900.000 DINARA!

Ove Igre su definitivno imale i motiv više – uz podršku našim reprezentativcima, svi zajedno smo uspeli da učinimo i humanu stvar, pa će regionalni lider u industriji igara na sreću pružiti pomoć onome kome je to najpotrebnije.

PREUZMI POKLON TIKET

Kladionica Meridian novim korisnicima poklanja tiket po izboru u vrednosti od 500 RSD, a tu je i čak 200% BONUSA na uplatu prvog i drugog depozita. Registrujte se već danas – klikom OVDE i preuzmite vrhunske bonuse i to – BEZ USLOVA.

Nije tajna da je Meridian izuzetno društveno odgovorna kompanija, a ovog puta zaista pomera granice.

Naravno, u tome su veliku ulogu odigrali i srpski sportisti, a sve je krenulo sa Damirom Mikecom. Podsetimo, Mikec je već na startu Igara “upucao“ srebrnu medalju i tako u našu zajedničku “kasu“ ubacio 100.000 RSD.

Nakon toga, medalje su se ređale. Najpre je Tijana Bogdanović “tukla“ protivnicu u borbi za bronzu u tekvondou, a onda je Milica Mandić novom zlatnom olimpjskom medaljom završila briljantnu karijeru.

Basketaši Srbije su takođe obradovali naciju i doneli bronzu. Važno je napomenuti da su to uradili na svom debiju, a verujemo da će u Parizu biti još sjajnije odličje. Usledio je koji dan “pauze“, pa su se naši sportisti vratili u pobednički ritam.

Najpre je Milenko Sebić “upucao“ još jednu bronzu, a onda je Zurab Datunašvili preko repasaža stigao do bronze i u Meridianu prebacio preko pola miliona dinara.

Međutim, tu se šampionski niz nije zaustavio! Petak nam je doneo još radosti – fantastična Jovana Preković je debitovala na Olimpijskim igrama i Srbiji obezbedila novu zlatnu medelju!

Za ponos čitave nacije i dopunu Meridianove “kase“.

Danas, kada se Olimpijske igre završavaju bronza odbojkašica i zlato vaterpolista došlo je u najlepšem trenutku – Srbija je na Igrama u Tokiju osvojila ukupno devet medalja, a Meridian donacije povećao na 900.000 DINARA!

BRAVO!

MERIDIAN NASTAVLjA DA SLAVI SPORT

Donacije za svaku osvojenu medalju našeg time na OI samo su deo niza akcija i ulaganja u domaći sport kompanije Meridian zahvaljujući kojoj će sportska infrastruktura za buduće šampione stići u svaki kutak Srbije.

Dresovi, sportska i tehničke opreme, lopte... deo su velike sportske priče uspešne domaće kompanije. U saradnji sa klubovima i sportkim savezima cele zemlje, Meridian pokreće do sad najopsežniji projekat u domaćem sportu – školica sporta za mališane.

Pojmovi “mali“ i “veliki“, “bitni“ i “nebitni“ sportovi za Meridian ne postoje – svi će imati podršku najvećeg domaćeg donatora iz sfere industrije zabave i igara na sreću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna