JOVIĆ PRIZNAO DA GA JE MALI POBEDIO U STONOM TENISU: Ministar otkrio detalje okršaja sa trenerom naše tekvondo reprezentacije

Novosti online

03. 08. 2021. u 12:50

DRAGAN Jović, trener naše tekvondo reprezentacije otkrio je kako je izgledao njegov okršaj u stonom tenisu sa ministrom Sinišom Malim.

ЈОВИЋ ПРИЗНАО ДА ГА ЈЕ МАЛИ ПОБЕДИО У СТОНОМ ТЕНИСУ: Министар открио детаље окршаја са тренером наше теквондо репрезентације

Foto: Tanjug

Voditeljka je rešila da se našali, pitala je da li je Jović igrao punom snagom.

- Jesam ga malo pustio, ali... Posle nisam mogao da ga stignem, mislio sam da ću uspeti. Časno sam izgubio. Hteo sam da mu ulijem malo samopuzdanja, ali sam na kraju preterao - našalio se Jović.

Sada je i stigao i odogovor ministra.

- Evo kako je najbolji trener na svetu Dragan Jović priznao da sam ga pobedio u stonom tenisu. Kaže da me je „malo pustio“, a onda nije uspeo da me stigne i izgubio je pet jedan. Mogao je da smisli i neki bolji izgovor. Ipak, pružiću mu priliku za revanš, mada već je počeo da „vrda“ i kaže da ga malo boli leva ruka. Čekamo da prođe ruka, pa ćemo ponovo da odmerimo snage. Nemoj Gale, molim te, više da me puštaš da te pobeđujem - napisao je ministar Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna