NASTAVLJA SE EDUKACIJA: UKTS organizuje seminar "Trenerski dani“ u video formatu

Tanjug

15. 05. 2021. u 11:56

UDRUŽENjE košarkaških trenera Srbije (UKTS) nastavlja sa praksom permanetne edukacije svojih članova, pošto će i ovog proleća biće realizovan čuveni seminar "Trenerski dani", koji od 2017. nosi ime Borivoja Cenića.

НАСТАВЉА СЕ ЕДУКАЦИЈА: УКТС организује  семинар Тренерски дани“ у видео формату

FOTO: N. Paraušić

Tako će biti nastavljena tradicija duža od 35 godina, a ovaj edukativni program prvenstveno je namenjen trenerima mlađih kategorija.

- Kako bismo izbegli bilo kakve zdravstvene rizike, odlučili smo se da i ove godine predavanja za Trenerske dane Borivoje Cenić pripremimo u video formatu i tako ih distribuiramo svim našim trenerima - kaže Strahinja Vasiljević, generalni sekretar UKTS.

UKTS je i ovog puta obezbedio eminentne predavače.

- Obezbedili smo petoricu izvanrednih predavača i dokazanih stručnjaka u radu sa mlađim kategorijama. To su Rajko Toroman, Vlada Vukoičić, Žarko Vučurević, Dejan Mijatović i Nenad Trunić. Uvereni smo da će njihova iskustva i metodike rada biti dragocene za naše mlade trenere - zaključio je Vasiljević.

Osim seminara, UKTS je edukativni sadržaj obogatio i izdavanjem još jedne knjige pod nazivom "Vežbe odbrambene taktike“ koja će biti podeljena svim trenerima.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)