MILOJEVIĆ PRED MORNAR: Odbrana vodi u finale, oni su sjajan tim

Novosti online

06. 05. 2021. u 15:40

KOŠARKAŠI Budućnost pobedili su Mornar u prvom meču polufinalne serije sa 97:88, a uoči drugog meča koji je na programu 7. maja, sa početkom u 21 čas u Baru, odlučni su u nameri da iskoriste prvu meč loptu i stignu do finala.

МИЛОЈЕВИЋ ПРЕД МОРНАР: Одбрана води у финале, они су сјајан тим

FOTO: KK Budućnost/ABA liga

Dejan Milojević, trener Budućnosti, i dalje je pri stavu koji je izneo pre početka doigravanja, da ključ uspeha u borbi za plasman u finale, odnosno u borbi za osvajanje trofeja, leži u odbrani.

- Očekuje nas druga utakmica polufinalne serije. Mornar je sjajan tim, igraju dobro na svom parketu i u gostima. Posebno su opasni u Baru. Radi se o ofanzivno verovatno najjačoj ekipi u ABA ligi, a samim tim, nameće se zaključak da do ostvarenja cilja, a to je plasman u finale, ključ leži u odbrani. Rekao sam pre početka doigravanja da je odbrana ta koja donosi pobede koja vodi do osvajanja trofeja. Ukoliko defanzivne zadatke odradimo u skladu sa dogovorom i na nivou na kojem možemo, a verujem da hoćemo, imamo realne šanse da već u Baru izborimo plasman u finale - izjavio je trener Budućnosti.

Utakmica između Mornara i Budućnosti igra se 7. maja sa početkom u 21 čas. Istog dana, sa početkom u 18 časova i 30 minuta, snage će odmeriti Igokea i Crvena zvezda. Budućnost i Crvena zvezda vode u polufinalnim serijama sa 1:0.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za kraljevsku krunu (VIDEO)