JOKIĆ O KOŠARKAŠKIM BOGOVIMA: "Oni uvek nagrade one koji se bore" (VIDEO)

Novosti online

29. 04. 2021. u 10:06

MALO je nedostajalo da Nagetsi od gotovog naprave veresiju protiv Pelikansa, ali pojavila se iznenadna sila koja rešava sve u vidu Nikole Jokića koji je zalepio bananu Zajonu Vilijamsonu pa je izbegnut produžetak.

ЈОКИЋ О КОШАРКАШКИМ БОГОВИМА: Они увек награде оне који се боре (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

- Bili smo užasni. Izgubili smo nekoliko lopti, oni su dali neke lake poene, ali su pogodili i neke teške šuteve. Na kraju smo imali i malo sreće. Košarkaški bogovi uvek nagrade one koji se bore - slikovito je Jokić opisao poslednjih nešto manje od minut igre.

Kad je reč o odlučujućem potezu na meču Nikola po običaju ne uzima slavu za sebe.

- Umoran sam i to je normalno u ovom delu sezone. Ako nisi umoran kao ja, onda si super-čovek, nešto nije u redu sa tobom. Što se tiče blokade, Ingram je prošao kroz sredinu, ja sam bio na Zajonu i zaustavio sam ga. Išao sam jako, samo sam hteo da ne ubaci loptu u koš. Išao sam baš jako, čak i na faul - zaključio je Jokić.

Novosti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

IMA LI SRBA? Naš pevač u Kataru viknuo stihove Gage Mirković - kakva je reakcija usledila (VIDEO)