NE ZABORAVITE - JOKIĆ IGRA I ODBRANU: Srpski košarkaš blokadom sačuvao pobedu Denveru u uzbudljivoj završnici (VIDEO)

Novosti online

29. 04. 2021. u 05:57

NIKOLA Jokić je nastavio sa MVP učinkom, donevši pobedu Denveru u utakmici protiv Nju Orleansa. Srpski košarkaš ostvario je učinak od 32 poena, osam asistencija, sedam skokova, kao i po tri blokade i ukradene lopte.

НЕ ЗАБОРАВИТЕ - ЈОКИЋ ИГРА И ОДБРАНУ: Српски кошаркаш блокадом сачувао победу Денверу у узбудљивој завршници (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Nije dakle bilo tripl-dabla, čak ni dabl-dabla, ali je jedna od tri blokade usledila na dve sekunde do kraja kojom je Jokić sprečio da utakmica ode u produžetke i tako doneo Nagetsima 42. pobedu u sezoni. Polovinu od 32 poena Nikola je ubacio u trećoj četvrtini.

Posle večerašnjeg nastupa je na proseku od 26,2 poena po meču (10. u ligi), 11 skokova (deveti u ligi) i 8,7 asistencija (šesti u ligi). 

Majkl Porter Džunior sa 28 poenabio je Jokićev najbolji saigrač, dabl-dabl učinak je ostvario Fakundo Kampaco (19p,10as ,6sk). Dvocifren još Eron Gordon sa 10 postignutih poena.

Kod Nju Orleansa bolji od ostalih bili su Brendon Ingram sa 27 poena, Zajon Vilijamson sa 21, Erik Bledso sa 17, dok je Lonzo Bol upisao tripl-dabl (16 poena, po 12 skokova i asistencija). 

Bogdan Bogdanović nije nastupio za Atlantu protiv Filadelfije zbog lakše povrede, a Siksersi su odneli ubedljivu pobedu nad ekipom srpskog košarkaša 127:83.

Set Kari je predvodio pobednički sastav sa 21 poenom, po 17 su dodali Džoel Embid i Tobajas Heris. Sa druge strane 21 poen Džona Kolinsa, 14 je dodao Solomon Hil.

Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)