CEDEVITA OLIMPIJA POBEDOM ZAVRŠILA SEZONU U ABA LIGI: LJubljančani savladali Megu, ali ostali bez plej-ofa

Novosti online

27. 04. 2021. u 20:22

KOŠARKAŠI Cedevita Olimpije pobedili su Megu sa 85:79 u poslednjem 26. kolu ABA lige i nisu uspeli da se plasiraju u plej-of.

ЦЕДЕВИТА ОЛИМПИЈА ПОБЕДОМ ЗАВРШИЛА СЕЗОНУ У АБА ЛИГИ: Љубљанчани савладали Мегу, али остали без плеј-офа

FOTO: KK Cedevita Olimpija/Aleš Fevzer/ABA liga

Ljubljančani su sezonu okončali na petom mestu na tabeli sa učinkom 18-8, ali to im nije bilo dovoljno da se nađu među četiri najbolje ekipe regionalnog takmičenja.

Izabranici Jurice Golemca ne mogu biti zadovoljni kako su odigrali završnicu ABA lige. Serija poraza koštala ih je plasmana u plej-of.

Kada je utakmica protiv Mege u pitanju Cedevita Olimija je bila bolja u drugom poluvremenu, a ekipa Vlade Jovanovića u prvom. Na kraju se slovenački tim radovao pobedi koja im ne znači mnogo.

Mega je na poluvremenu vodila 11 razlike (39:50), ali ih je loša igra u drugom delu koštala trijumfa. Inače, sastav iz Beograda je sezonu završio sa učinkom 14-12.

Najzaslužniji za pobedu Cedevita Olimpije bio je Jaka Blažič koji je postigao 30 poena, pratio ga je Mikel Hopkins sa 11. U redovima Mege najviše se istakao Marko Simonović sa 15 poena, Karlo Matković postigao je jedan manje.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)