PRELASCI igrača iz jednog u drugi tim "večitog" rivala uvek pobuđuje posebne emocije među navijačima i svaki bučno odjekne. A jedan takav transfer iz 1995, odjeknuo je baš snažno.

Komentari (4)

NIikola

26.04.2021. 08:59

Dejane Tomasevicu otisao si zbog para, zbog stana i zato jer ne volis Zvezdu. Nemoj da se "peres" nakon toliko godina, ne vredi ti, Delije ti nikada nece oprostiti. Ti si simbol mordora, zajedno sa svima njima i hvala Bogu to vreme je iza nas.

Talijan

26.04.2021. 10:03

Ne moze da se poredi rivalstvo zvezde i partizana ni sa jednim pomenutim u tekstu. Moze iskljucivo sa gradskim vecitim rivalima. Spartak-cska, oly-pao, lazio-roma, inter-milan, boca-river, whu-millwall. Zbog nerazvijenosti drugih sportova, mnogi klubovi od nabrojanih i nemaju druge sekcije pa ispada da je beograd najgori na svetu. Ne, nije. Onaj koji odrasta u nasoj zemlji i opredeli se za jednu od dve strane topciderskog brda, ne sme da pomisli da je kasnije menja i trazi opravdanja za to. Na zalost je novac ucinio da se te barijere poruse u dosta slucajeva ali su emocija, obraz i cast iznad svega.

Krusko

26.04.2021. 14:58

Tomasevic je bio dobar kosarkas..i imao je dobru karijeru..Sto se tice prelaska iz Zvezde u jedan manji klub..Dejan je pokazivao odredene slabosti kad je rec o inteligenciji i u prvoj liniji nedostatak karaktera..