KORAK DO F4: Vasilije Micić predvodio Efes do pobede nad Real Madridom

G. K.

23. 04. 2021. u 17:45

JEDAN korak deli košarkaše Anadolu Efesa do drugog uzastopnog fajnal-fora Evrolige pošto su poveli sa 2-0 u četvrtfinalnoj seriji protiv Reala.

КОРАК ДО Ф4: Василије Мицић предводио Ефес до победе над Реал Мадридом

FOTO: N. Paraušić

U drugom meču (91:68) odigranom u istanbulskoj "Sinan Erdem areni" prva figura susreta je bio srpski reprezentativac Vasilije Micić koji je meč okončao kao najefikasniji pojedinac sa 23 poena (9/10 šut iz igre) uz četiri skoka, tri asistencije i isto toliko izgubljenih lopti.

- Imamo još jednu utakmicu, a onda ćemo videti. Samo je 2:0. Do sada smo odigrali dve veoma dobre utakmice kod kuće. Definitivno, to je tim od kojeg nikada ne možete računati da odustane. Pripremićemo se za sledeću utakmicu onako kako smo se pripremili i za ovu. Mnogo puta sam rekao, nikad ne planiram igru. Igram kako mi igra dođe. Bio je dobar dan za šut, videćemo šta će se dogoditi sledeći put. Najvažnije je da su svi naši igrači ovog puta dali svoj doprinos - naglasio je Micić nakon meča.

KOSTUR

FORMAT takmičenja je takav da već unapred znamo ko će se sastati na fajnal-foru koji bi trebalo da se odigra od 28. do 30. maja u Kelnu (Nemačka). U prvom polufinalnom duelu će se sastati pobednici serija Barselona - Zenit i Armani - Bajern, dok će drugi par činiti bolji iz okršaja CSKA - Fenerbahče i Efes - Real Madrid.

Međutim, malo je falilo da Srbin uopšte i ne izađe na parket u drugom meču pošto je u pri kraju prvog dobio udarac u nogu, zbog čega je pre vremena morao da napusti igru i njegovo zdravstveno stanje je bilo pod znakom pitanja. Srećom po navijače turskog tima, i naše reprezentacije, vrsni organizator igre je prošao bez ikakvih posledica i spreman je da svoj tim pobede ka samoj završnici takmičenja.

Treća utakmica je sledećeg utorka od 19.00 u Madridu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna