MIŠKO RAŽNATOVIĆ OBJAVIO BOMBU: Milosavljević se vraća u Srbiju, ali ne u Partizan

Novosti online

01. 04. 2021. u 17:46

NEKADAŠNjI kapiten Partizana Dragan Milosavljević vraća se u Srbiju, ali, neće obući crno-beli dres, već će zadužiti opremu Mege. 

МИШКО РАЖНАТОВИЋ ОБЈАВИО БОМБУ: Милосављевић се враћа у Србију, али не у Партизан

FOTO: EPA

Naime, Milosavljević se sredinom februara zvanično rastao sa Unikahom iz Malage.

To je bio očekivan ishod, pošto se dugo oporavljao od povrede kolena koju je dobio još avgusta 2019. nastupajući za reprezentaciju Srbije u pripremama za Mundobasket.

Poznato je da je Milosavljević uvek bio ljubimac navijača Partizana, ali i svih ljubitelja košarke na ovim prostorima pošto je uvek ostavljao srce na terenu.

U Megi će sarađivati sa Vladimirom Jovanovićem, sa kojim je osvojio ABA ligu i domaću titulu i sa kojim se odlično poznaje, tako da ne bi trebalo da bude problema sa uklapanjem srčanog beka sa klincima "malog velikog kluba".

Milosavljević nije igrao duže od 18 meseci, pa je dolazak u Megu pun pogodak.

Mega se prethodnih godina pokazala kao dobra sredina za revitalizaciju karijera igrača ili tranziciju u one najveće košarkaške tokove.

Primera radi, Novica Veličković je svojevremeno dva puta igrao u Megi pre nego što se 2016. godine definitivno vratio u Partizan. Prvo je to učinio krajem januara 2013. pošto je prethodno napustio Real Madrid.

Sezonu 2012/13 je započeo bez kluba jer se oporavljao od operacije kolena, a onda je došao u Megu. Već na leto potpisao je jednogodišnji ugovor s Bambergom, ali se u Nemačkoj zadržao do februara 2014. Samo nekoliko dana posle odlaska iz Bamberga vraća se u Megu gde je ostao do kraja sezone, da bi od leta prešao u Trabzon.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)