TREJD ROK ZAVRŠEN: Bogdanović ostaje u Atlanti, od sutra će NBA liga izgledati znatno drugačije

Novosti online

25. 03. 2021. u 20:26 >> 21:20

PRED ljubiteljima NBA košarke nalazi se jedan od uzbudljivijih perioda sezone, pošto se u 21.00 časova po našem vremenu, zatvara trejd prelazni rok.

ТРЕЈД РОК ЗАВРШЕН: Богдановић остаје у Атланти, од сутра ће НБА лига изгледати знатно другачије

FOTO: EPA

Među igračima koji se nalaze u glasinama o razmeni, nalazi se i srpski košarkaš Bogdan Bogdanović, koji je navodno na radaru nekoliko timova (Boston, Golden Stejt, Sakramento)

Srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića žele Boston Seltiksi, kao i Golden stejt, a pominje se i mogući povratak u Sakramento, što je malo verovatno. 

Evan Furnije novi je košarkaš Boston Seltiksa. 

Najveće ime koje je u današnjem trejdu u opticaju bez sumnje jeste Kajl Lauri. Filadelfija je odustala od pleja, dok su i dalje zainteresovani Hitsi. Zanimljivo je da su se za potpis Laurija u borbu uključili i Lejkersi i Klipersi. 

Otkucava sat za trejd Laurija. Majami Hitsi ponudili su Dankana Robinsona i Prešosa Ačiuva, Toronto razmišlja u nadi da mogu da dobiju i Tajlera Hira. 

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je prema najavama iz SAD napustio Sakramento i karijeru će nastaviti u Majami Hitu.

Filadelvija je u svoje redove dovela Džordža Hila, a pojedini mediji navode da će Siksersi do kraja prelaznog roka pokušati da dovedu i Kajla Laurija. 

Viktor Oladipo je trejdovan u Majami Hitse. U Hjuston su otišli Keli Olinik i Ejveri Bredli.

Mnogi su očekivali trejd Lonza Bola, ali po najavama, ostaće deo Nju Orleans Pelikansa 

Ražon Rondo trejdovan je u Los Anđeles Kliperse. Dok su Atlanta Hoksi dobili su Lua Vilijamsa, dva pika druge runde i novac.

Pomalo neverovatno zvuči podatak da Oklahoma Siti ima 34 draft pikova u narednih sedam godina. 17 u prvoj, isto toliko i u drugoj rundi drafta. Nema sumnje, svetla budućnost čeka tim Tandera.  

Portland je prema pisanju EPSN, doveo košarkaša Toronto Reptorsa, dok je u redove Blejzersa tim iz Kanade poslao Gerija Trenta i Rodnija Huda. 

Terens Ferguson pojačao je Njujork Nikse. 

Kako prenose američki mediji neće Džaval Mekgi biti jedini igrač koji prelazi u Denver. Jokić dobija pojačanje i na četvorci. Reč je o Eronu Gordonu. 

Troj Braun i Mo Vagner trejdovani su iz Vašington Vizardsa u Čikago Bulse, dok su u drugom pravcu otišli Danijel Gaford i Čenlder Hačinson.

Klub bi mogao da promeni Nikola Vučević koji će po navodima američkih medija sezonu nastavitiu dresu Čikago Bulsa, nakon što je dugi niz godina nastupao u dresu Orlanda. 

Džaval Mekgi bi u narednim satima mogao da se preseli u Denver Nagetse gde bi dosta doprineo odbrani Nagetsa. 

Pratite Novosti sport na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!