RADONJIĆ: Baskonija je u odličnoj formi, Volden je sa nama i videćemo koliko će moći da pomogne

Novosti online

25. 02. 2021. u 15:34

TRENER košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da će njegov tim pokušati da odigra dobru takmičarsku utakmicu protiv Baskonije u 26. kolu Evrolige.

РАДОЊИЋ: Басконија је у одличној форми, Волден је са нама и видећемо колико ће моћи да помогне

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

Crveno-beli sutra od 19 sati igraju utakmicu protiv španske ekipe u Vitoriji, na kojoj ponovo neće biti kvarteta stranaca Lengstona Hola, Lendrija Noka, Duopa Rit i Kina Koloma.

- Još jedno teško gostovanje, još jedan težak meč u okolnostima u kojima se i dalje nalazimo. Volden je tu sa nama i pomoći će nam makar da provede malo vremena na terenu. Videćemo koliko će doprineti, ali to u ovom trenutku nije prioritet, važno je da je sa nama, sačekamo će neko vreme da dođe do nivoa koji nam je potreban - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Baskonija ima skor od 12 pobeda i 13 poraza, dok je Zvezdin učinak 7-18.

- Ekipa Baskonije u borbi za Top 8, s obzirom da ima još dovoljno vremena do kraja ligaškog dela, sigurno traže svoju šansu i po igrama koje su pokazali sigurno da pripadaju borbi za samu završnicu. Ekipa koja je u odličnom statusu, poslednje tri utakmice su dobili, svaku ubedljivije od one prethodne (Žalgiris, Real u Madridu i Himki u Moskvi), svesni smo da nas očekuje dobra ekipa sa velikom kvalitetom i težak meč.

Baskonija se nalazi u odličnoj formi, igra izvanredno u poslednje vreme i biće jako teško u Vitoriji, smatra kapiten Branko Lazić.

- Uostalom, svako gostovanje Baskoniji je teško. Očekujem da mi napravimo iskorak, vraća nam se Kori Volden koji doduše neće moći u punoj meri da nam pomogne, potrebno je vreme. Očekujem svakako napredak u našoj igri, bez obzira što nismo imali puno vremena da se pripremimo za ovu utakmicu. Odlazimo u Vitoriju sa željom da odigramo dobro, jači za tog jednog igrača i u tom delu očekujem iskorak - rekao je Lazić.

Podsetimo, prvi meč ovih rivala u Beogradu dobila je Zvezda ubedljivo sa 90:73.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Tanjug)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!