DENVER SA JOKIĆEM U BEOGRADU? Ražnatović otkriva kolika je verovatnoća da se to dogodi

Novosti online

23. 01. 2021. u 15:48

NEDAVNO se u javnosti pojavila inicijativa Marka Kubana da Dalas i Real Madrid u Sloveniji odigraju revijalni duel. Narod u Srbiji odmah je krenuo da priziva Nikolu Jokića i njegov denver.

ДЕНВЕР СА ЈОКИЋЕМ У БЕОГРАДУ? Ражнатовић открива колика је вероватноћа да се то догоди

Foto: AP

Pored toga što je za takav duel potrebno pre svega volja obe strane, potrebno je takođe uskladiti i raspored timova tokom predsezone u NBA ligi sa evropskim timovima koji su tada već u takmičarskom pogonu. 

S obzirom da Mark Kuban čini sve kako bi Luka Dončić bio srećan u redovima Dalasa, organizacija ovog meča neće biti problem. Ipak, što se Nikole Jokića tiče, tu su stvari malo komplikovanije. "Sputnjik" je kontaktirao menadžera Nikole Jokića – Miodraga Miška Ražnatovića.

„Sjajna ideja, ali mislim da je teško ostvarivo“, rekao je Ražnatović i dodao da je Mega u tim okvirima mali klub da bi, kao bivši tim Nikole Jokića, ugostila Denver Nagetse.

On ne isključuju mogućnost, ali dodaje da bi se to jedino desilo ako bi Denver igrao protiv nekog kluba iz Evrolige.

Na pitanje, da li je do sada uopšte bilo razgovora o tome da Nikola Jokića u dresu Denvera odigra meč u Srbiji, Ražnatović je kratko rekao: „Ne“.

Srbija je najbliže NBA ligi bila pre dve godine kada se u Beogradu organizovao kamp „Košarka bez granica“. Tada su u prestonici naše zemlje bili mnogi NBA košarkaši, treneri, funkcioneri...

Među njima su bili Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Bogdan Bogdanović, Nikola Jokić, legende Vlade Divac, Peđa Stojaković, ali i Amerikanci Frenk Kaminski, Geri Heris...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!