FILIPOVSKI POSLE PORAZA U FRANCUSKOJ: Igra nam se raspala zbog njihove agresivnosti

Novosti online

20. 01. 2021. u 08:36

KOŠARKAŠI Partizana poraženi su od Metropolitana sa 79:62 u drugom kolu Top 16 faze Evrokupa. Trener crno-belih Sašo Filipovski nije bio zadovoljan izdanjem svojih igrača.

ФИЛИПОВСКИ ПОСЛЕ ПОРАЗА У ФРАНЦУСКОЈ: Игра нам се распала због њихове агресивности

FOTO: KK Partizan

Slovenački stručnjak da su njegovi izabranici najveći problem imali u tome što nisu mogli da se izbore sa agresivnošću protivnika.

- Imali smo problema sa njihovom odbranom i agresivnošću. Nismo mogli da održimo disciplinu u napadu i naša igra se raspala zbog njihove agresivnosti. A onda smo izgubili glavu i nismo igrali našu košarku. To je glavni razlog zašto nismo razvili igru, njihova agresivna odbrana. Promašili smo neka polaganja, a u odbrani smo dozvolili mnogo lakih poena iz igre jedan na jedan - rekao je Filipovski.

Centar Partizana Vil Mozli je istakao da on i saigrači treba da izvuku pouke iz ove loše utakmice koju su odigrali u Francuskoj.

- Znao sam da će biti teško i da je trebalo da igramo snažno. Nije se završilo kako je trebalo. Sada treba da razmislimo o ovoj utakmici i greškama i naučimo za budućnost. Promašili smo neke teške šuteve, napadali smo više i više zbog promašaja, pa smo forsirali šuteve. Sledeći put ćemo biti koncentrisaniji - naveo je Amerikanac.

Podsetimo, crno-beli posle dva kola imaju učinak 1-1, a Metropolitan 2-0. Partizan u narednom kolu gostuje Lokomotivi, dok francuska ekipa dočekuje Trento.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NEVEROVATAN PODATAK: Jokić obara sve rekorde, ali u jednoj stvari nije ni u top 10