RADONJIĆ PRED VALENSIJU: Očekuje nas težak meč protiv ekipe koja ima visoke ambicije

Novosti online

14. 01. 2021. u 16:28

TRENER košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će njegov tim imati težak zadatak u meču 20. kola Evrolige protiv Valensije.

РАДОЊИЋ ПРЕД ВАЛЕНСИЈУ: Очекује нас тежак меч против екипе која има високе амбиције

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

- Očekuje nas izuzetno težak meč protiv ekipe koja je još letos u prelaznom roku pokazala da su im ambicije izuzetno visoke i veće nego ranijih godina. Doveli su igrače koji ih čine timom koji može do vrlo visokih pozicija. Pokazali su sjajne igre u pojedinim mečevima. Imaju i dobar rezultat i plasman na tebeli i čeka nas težak meč u Valensiji - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Meč između košarkaša Valensije i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat u dvorani "La Fonteta", a u Beogradu su ostali rekovalescenti Marko Simonović, Džordan Lojd, Lendri Nnoko (administrativni problemi) kao i Boriša Simanić, koji će raditi po posebnom programu do povratka ekipe.

- Naše je da pokušamo da odigramo dobro. Da budemo konkrentni i rasterećeni i da iz te rasterećenosti koja dolazi iz realnosti, ako bude šanse, pokušamo da je iskoristimo -  zaključio je Radonjić.

Prvotimac Dejan Davidovac smatra da je Valensija tim koji se po njegovom mišljenju najviše pojačao između dve sezone.

- Ono što je mnogo važnije jeste da i svojom igrom i rezultatima pokazuju šta mogu. Doveli su Vilijamsa, Hermansona, Kalinića, koji igra sjajno i pravi ozbiljnu razliku ove sezone. Tipična španska ekipa koja igra vrlo brzo, šutira dosta trojki. Igra u tranziciji puno, i na dosta poseda. Pokušaćemo da iskoristimo i informacije Kina Koloma koji je igrao tamo sezonu i po, ali naše je da se podižemo iz utakmice u utakmicu. Nismo ni kompletni u Španiji, ali želimo da dođemo u priliku da napravimo dobar rezultat - poručio je krilni košarkaš crveno-belih.

Podsetimo, u prvom meču ovih timova Crvena zvezda je slavila u Beogradu sa 76:73.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice