SAOPŠTENJE KK CRVENA ZVEZDA: Ne pravite slučaj tamo gde ga nema.

Novosti online

08. 01. 2021. u 13:05

САОПШТЕЊЕ КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Не правите случај тамо где га нема.

FOTO: KK Crvena zvezda

POPUNJENE tribine hale Aleksandar Nikolić na utakmici Crvena zvezda - Fenerbahče izazvale su pažnju srpske javnosti.

Posle brojnih reakcija na društvenim mrežama, ali i apela članova kriznog štaba, oglasila se i KK Crvena zvezda.

- KK Crvena zvezda u cilju sprečavanja bilo kakvih daljih spekulacija i senzacionalizma, obaveštava javnost da je utakmici 18.kola Evrolige sa Fenrbahčeom prisustvovalo tačno 183 ljudi.

U tu brojku „gledalaca“ spadaju članovi uprave kluba: Skupštine, predsedništva, Upravnog odbora ,članovi komisija i članovi sponzorskog pula kluba.

KK Crvena zvezda mts podseća da je kapacitet hale „Aleksandar Nikolić“ 8000 mesta, a prostom računicom na broj prisutnih dolazimo do „ispunjenosti“ kapaciteta od 2,29 posto?

U skladu sa svim merama zaštite od Covid-19, kao i pred svaku utakmicu, svakome ko je ulazio u halu po spisku, merena je temperatura, i vršena je dezinfekcija ruku i nogu. Svi prisutni su posedovali maske, ili su im dodeljivane na ulasku u dvoranu.

Konačno, pojedine slike uz zlonamerne komentare koji pokušavaju da iskoriste „slučaj“ koga nema u nekakve političke svrhe, neka „kite“ svoje profile tim slikama i prestanu da prave slučajeve tamo gde ih nema.

KK Crvena zvezda mts neće se više oglašavati ovim povodom, i kao i do sada strogo će se pridržavati svih protokola u organizaciji evroligaških utakmica, a u skladu sa merama Republike Srbije.

KK Crvena zvezda koristi ovu priliku da još jednom u ime svih: uprave kluba, trenera i stručnog štaba, igrača i zaposlenih čestita Božićne praznike!

Mir Božiji – Hristos se rodi! – navodi se u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)