RADONJIĆ POSLE PORAZA OD FENERBAHČEA: Ovo se ne bi desilo da smo imali punu dvoranu

Novosti online

07. 01. 2021. u 21:58

TRENER Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je, posle poraza u Evroligi od Fenerbahčea 73:71 i koša Lorenca Brauna u poslednjoj desetinki, da bi verovatno sve bilo drugačije da je u hali Aleksandar Nikolić bilo nekoliko hiljada navijača crveno-belih.

РАДОЊИЋ ПОСЛЕ ПОРАЗА ОД ФЕНЕРБАХЧЕА: Ово се не би десило да смо имали пуну дворану

Foto: EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

"Teška utakmica, čestitam Fenerbahčeu na pobedi. Promašili smo poslednji šut, a oni su pogodili na kraju, ali dali smo svoj maksimum, igrali smo sa mnogo energije, uz neke greške, naravno, ali i mnogo dobrih stvari uz probleme koje smo imali", rekao je Radonjić posle meča.

Kori Volden je očigledno falio Zvezdi, a Branko Lazić je igrao umesto njega u završnici i imao nekoliko grešaka bez kojih bi meč možda mogao da ode na drugu stranu.

"Kori nije mogao da nam pomogne na kraju utakmice. Nastavićemo da radimo i da ćemo biti zdravi kad nam bude najvažnije. Nadam se da nije ništa ozbiljno sa Korijem, mislim da je on mogao da nam da još malo energije u tim trenucima", objasnio je Radonjić.

Ispričana priča odavno, ali se večeras po ko zna koji put videlo koliko Zvezdi fali publika. 

"Svima je jasno da bismo uz podršku sigurno mogli da pružimo još to malo što je bilo potrebno da to slavimo. Ali, hvala i na podršci koja je bila večeras, nama je mnogo značilo. Momci su se borili, imali smo težak meč protiv ekipe koja se jako podigla i značajno pojačala. Ali, mi smo ušli u meč oslabljeni prilično. Generalno, nastavljamo da radimo i nadam se da ćemo imati brzo priliku da imamo sve igrače na terenu i onda uz veliki trud i posvećenost da napravimo sve da igramo dobro", rekao je Radonjić.

On je izvukao pozitivnu stvar za kraj:

"Ako bih mogao da kažem nešto pozitivno, onda je to da izgleda da ako budemo kompletni, i ako ne budemo imali problema, možemo da budemo dobri", kazao je Radonjić u svom stilu.

Trener Fenerbahčea i selektor Srbije Igor Kokoškov priznao je da nije sve bilo kako treba, ali se pobedi ne gleda u zube.

"Teška utakmica, teško mesto da se igra, Zvezda je igrala bez dvojice igrača, ali košarka se nekada igra bez igrača. Teško je bilo igrati ovu utakmicu, naša odbrana je imala dobre trenutke, ali bilo je i grešaka. Ne postoji takva stvar kao što je loša pobeda u Evroligi", rekao je Kokoškov. 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!