DEVOJKA GA OSTAVILA KADA NIJE IZABRAN NA DRAFTU: Mami je saopštio da je gubitnik, danas ima ugovor od 40 miliona! (FOTO)

Novosti online

03. 01. 2021. u 16:35

DEVOJKA ga je napustila kada nije draftovan, danas zarađuje milione i ima zapaženu ulogu u NBA ligi

ДЕВОЈКА ГА ОСТАВИЛА КАДА НИЈЕ ИЗАБРАН НА ДРАФТУ: Мами је саопштио да је губитник, данас има уговор од 40 милиона!  (ФОТО)

FOTO: EPA

Centar Hjuston Roketsa jedno je od najprijatnijih iznenađenja u novoj NBA sezoni, mladi košarkaš je najbolji igrač tima iz Teksasa. 

Njega prati nimalo laka životna priča. O njemu bi veoma lako mogao da se snimi igrani film. On nije odabran na draftu 2015. godine, a fotografija uplakanog Vuda tada je obišla ceo svet. 

"Mama, izvini, ja sam gubitnik", rekao je te večeri slomljeni Vud.

Kada se Andre Dramond povredio prošle godine Vud je dobio priliku da pokaže svoj talenat, a u svakom smislu tereči - iskoristio ju je... Beležio je po 13 poena za dvadeset minuta na parketu. 

Sjajne igre preporučile su ga Hjuston Roketsima. Ponuđen mu je trogodišnji ugovor vredan 40 miliona dolara i nisu zažalili.

Vud je najbolji igrač tima ove sezone. Na prvih pet utakmica prosečno je beležio čak 24 poena. Nema sumnje da je pred Vudom sjajana budućnost u NBA ligi i da se nesuđena gospođa Vud ozbiljno prevarila u proceni...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!