MLADOST NA ISKUSTVO: Crveno-beli u matine terminu gostuju ekipi Mege u okviru četvrtog kola ABA lige

G. K.

25. 10. 2020. u 09:33

MLADOST na iskustvo, talenat na suvi kvalitet, domaće snage na legionare. Sa mnogo epiteta se može dočarati današnji okršaj Crvene zvezde i Mege u okviru 4. kola ABA lige, ali bez sumnje možemo reći da nas čeka zanimljiv dvoboj (12.00).

МЛАДОСТ НА ИСКУСТВО: Црвено-бели у матине термину гостују екипи Меге у оквиру четвртог кола АБА лиге

Dejan Davidovac / Foto N. Paraušić

Ovo će biti susret dve još uvek neporažene ekipe u regionalnom takmičenju. Crveno-beli izlaze na megdan "dečurliji" trenera Vlade Jovanovića nakon izuzetnog podviga i pobede nad aktuelnim šampionom Evrope, ekipom CSKA u Evroligi. Što se tiče momaka iz naselja Braća Jerković, oni su u prve tri runde pokazali partije za poštovanje pobedama nad Igokeom, Zadrom i Cibonom, dok je na poslednjem testiranju pred meč, jedan neimenovani igrač bio pozitivan na virus korona.

- Neugodna utakmica i protivnik sa puno talenata u timu, koji su sigurno budućnost naše i svetske košarke. U prvom planu su Petrušev i Simonović, koji su glavne poluge ambicioznog tima koji uvek igra prepoznatljivo, agresivno, sa puno trčanja. Ovu utakmicu moramo da shvatimo i da joj pristupimo vrlo ozbiljno. Potrošnja je bila velika protiv CSKA, ali želimo da odigramo dobru utakmicu i održimo kontinuitet dobrih rezultata i igara, koji imamo u poslednje vreme - rekao je trener crveno-belih Saša Obradović.

Biće ovo takođe i okršaj dvojice trenerskih stručnjaka koji se veoma dobro poznaju pošto su 2018. zajedno radili u Lokomotivi Kubanj. Prvo je Jovanović bio pomoćnik Obradoviću, dok je kasnije i sam preuzeo ulogu prvog trenera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024