PARTIZAN U ARHIVI, SLEDI ZVEZDA; Dušan Miletić: Samopouzdanje je drastično poraslo

Tanjug

06. 10. 2020. u 13:35

KOŠARKAŠ čačanskog Borca Dušan Miletić izajvio je da je želja za pobedom bila ključna u duelu protiv Partizana na otvaranju ABA lige i da je posle tog meča samopouzdanje njegovoj ekipi drastično poraslo.

ПАРТИЗАН У АРХИВИ, СЛЕДИ ЗВЕЗДА; Душан Милетић: Самопоуздање је драстично порасло

Foto: ABA liga/KK Partizan

Ekipa Marka Marinovića u debiju u regionalnoj ligi pobedila je crno-bele u Beogradu i napravila veliko iznenađenje.


- Iza nas je sjajna utakmica u Beogradu. Napravili smo veliki korak napred što se tiče prikazane igre. Ne treba da naglašavam da smo debitanti u ABA ligi, tako da ovaj trijumf nad Partizanom mnogo znači, jer je to odlična ekipa. Naša velika želja za pobedom bila je presudna u tom susretu. Pre tog duela smo verovali u sebe, ali nakon njega samopouzdanje je drastično poraslo. Dobili smo veliki vetar u leđa pred naredne okršaje“, rekao je Miletić za klupski sajt.

Mladi centar sa 10 poena i sedam skokova bio jedan od najzaslužnijih za pobedu protiv crno-belih.

- Moram da budem zadovoljan kako sam odigrao protiv Partizana. Naravno, uvek može i mora bolje. Provukle su mi se neke greške koje u nastavku lige moram da ispravim. ABA liga je odlično takmičenje za napredak igrača, a nadam se da ću iskoristiti priliku koju mi trener Marinović ukazuje“.

Čačane u drugom kolu ABA lige očekuju još jedan težak susret, pošto im u goste dolazi Crvena zvezda, koja je na startu takmičenja bila ubedljiva portiv Cibone.

- Imali smo priliku da u pripremnom periodu igramo protiv Crvene zvezde. Tada smo se uverili da je to moćna ekipa. Nema sumnje, biće težak protivnik. Moramo se taktički i fizički dobro pripremiti ako želimo da pružimo adekvatan otpor. Moramo još bolje skautirati rivala, kako bismo što bolje spremili tu utakmicu“, zaključio je Miletić.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije