ŠĆEPANOVIĆ PRED VENECIJU: Moramo da igramo mnogo bolje nego protiv Huventuda i Borca

Novosti online

05. 10. 2020. u 15:39

KOŠARKAŠI Partizana nastavlju takmičenje u Evrokupu utakmicom protiv Venecije, koja je jedan od kandidata za visok plasman.

ШЋЕПАНОВИЋ ПРЕД ВЕНЕЦИЈУ: Морамо да играмо много боље него против Хувентуда и Борца

Foto: N. Paraušić

Trener crno-belih Vlado Šćepanović ističe da ekipa mora da igra mnogo bolje nego u prva dva meča u sezoni protiv Huventuda i Borca.

- Prve utakmice u Evrokupu i ABA ligi su nam pokazale gde se trenutno nalazimo i koji pravac moramo da zauzmemo u budućnosti. Moramo da odigramo mnogo bolje nego u Badaloni i protiv Borca da bismo zabeležili pobedu - rekao je Šćepanović.

Klub iz Italije je prošle sezone pobedio Partizan u Beogradu (83:69) i reč je o veoma kvalitetnom timu.

- Venecija je dobra ekipa, puna iskusnih i kvalitentnih igrača koji već neko vreme igraju zajedno. U prvom kolu su pobedili Uniks i tako potvrdili da će biti ozbiljan pretedent na visok plasman u Evrokupu - zaključio je trener kluba iz Humske.

Plejmejker crno-belih Nemanja Gordić rekao je da on i saigrači znaju šta ih čeka u sutrašnjem meču.

- Venecija igra agresivno u oba pravca i mi ćemo morati da pokažemo mnogo više nego u prve dve utakmice ako želimo da pobedimo. Iako je početak sezone, ova utakmica nam može u velikoj meri odrediti poziciju u grupi, tako da moramo pronaći način da budemo sutra pravi - naveo je Gordić.

Utakmica se igra u utorak od 20.30 u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)