JOKIĆ BLISTAO NAKON POBEDE: NJegova poruka posle neverovatne partije će se dugo prepričavati! (VIDEO)

A. Ilić

13. 09. 2020. u 22:53

NIKOLA Jokić je glavni razlog zbog koga se Denver Nagetsi večeras ne pakuju za povratak u Kolorado.

ЈОКИЋ БЛИСТАО НАКОН ПОБЕДЕ: Његова порука после невероватне партије ће се дуго препричавати! (ВИДЕО)

Foto AP

Srbin je imao maestralnu košarkašku predstavu. Pokazao je da košarka za njega nije puki posao, već nešto što radi sa uživanjem, a to se odrazilo na konačan učinak.

U momentima kada je bilo najpotrebnije, igrao je rasterećeno. Postigao je 34 poena, dodao 14 skokova, sedam asistencija, na taj način otključao je vrata Nagetsima ka finalu. 

Imali su Klipersi prednost od 19 poena, ali su se potom našli u nokdaunu, iz koga teško da će izaći. Psihička prednost sada je na strani Denvera. 

Odmah nakon meča Nikola Jokić dao je izjavu. Ispred kamere se našao momak koji ne izgleda kao neko ko je upravo spasao tim ispadanja. Izgledao je opušteno, nasmejano, kako malo ko može da izgleda posle ovako teškog meča. 

Novinarka je konstatovala da je Denveru ovo drugi put da igra na sedam mečeva, odgovorio je Nikola: "ovo je četvrti, dva puta smo i prošle sezone igrali seriju na sedam". 

Potom je analizirao meč...

"Mi samo treba da izađemo na teren, da se zabavimo. Pobedićemo i sedmu, pa da igramo sa Lejkersima. U trećoj četvrtini smo odigrali maestralno. Ovo je bila neverovatna utakmica, odigrali smo impresivno. Džamal Marej je čudesan, borac, za njega ne postoje granice, nebo je granica za njega. 

Na konstataciju novinarke da Denver po ko zna koji put reaguje tek kada je skroz priteran uz zid i kada nema gde, Jokić je nasmejao odgovorom "to je dobro pitanje, ali stvarno nemam pojma zašto je tako".

Nastavio je u istom duhu, uz poruku "mi samo treba da izađemo na teren i da se zabavimo, pobedićemo i sedmu, pa da igramo sa Lejkersima".

"U trećoj četvrtini smo odigrali maestralno, ovo je neverovatna utakmica, odigrali smo impresivno. Džamal Marej je čudesan, borac, za njega ne postoje granice, nebo je granica za njega..."

Više od toga šta priča oduševio je javnost bezbrižan ton Jokića dok to govori: 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna