NBA LIGA: Jokiću dabl-dabl, Denveru pobeda! Toronto izjednačio protiv Bostona (VIDEO)

Novosti online

06. 09. 2020. u 08:16

DOŠLI su košarkaši Denver Nagetsa do izjednačenja protiv LA Klipersa u drugoj utakmici polufinalne konferencija sa 110:101. Toronto je takođe izjednačio protiv Bostona.

НБА ЛИГА: Јокићу дабл-дабл, Денверу победа! Торонто изједначио против Бостона (ВИДЕО)

foto: EPA

Denver je meč od samog starta shvatio dosta ozbiljnije od prethodnog. Posebno su raspoloženi bili Nikola Jokić i Džamal Marej, dok su Klipersi u samom uvodu u meč bili nesigurni. Već posle pet minuta Denver dolazi do dvocifrene prednosti. 

Dok je ona nastavila da raste. Najbolje o motivisanom napadu govori podatak da su postigli Nagetsi 44 poena u prvoj četvrtini. 

Posle pet minuta imali su 16:4, da bi pred kraj četvrtine imali velikih 41:21, da bi je završili sa prednošću rezultatom 44:25. Uspeli su Klipersi da se približe u završnici, ali ne i da preokrenu. 

Najefikasniji bio je Džamal Marej sa 27 poena, Nikola Jokić je postigao poen manje uz 18 skokova i četiri asistencije. Pol Milsap i Geri Heris su dodali po 13, dva manje ubacio je Majkl Porter junior. 

Kod Klipersa, Pol Džordž je postigao 22, Ivica Zubac 15, Kavai Lenard i Lu Vilijams po 13, a Markus Moris 11 poena.

U drugom meču večeri Košarkaši Toronto Reptorsa izjednačili su protiv Bostona na 2-2. Slavili su rezultatom 100:93.

U pobedničkom timu istakli su se Paskal Sijakam koji je postigao 23 poena i 11 skokova, Kajl Lauri je postigao poen manje. Serž Ibaka je postigao 18, a Fred Vanvlit 17 poena. 

U timu Seltiksa, Džejson Tejtum je postigao 24 poena uz deset skokova, Kemba Voker je stao na 15, a Džejlin Braun na 14.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a