DANGUBIĆ: Ambicije Partizana u ABA ligi i Evrkupu su najveće moguće

Novosti online

28. 08. 2020. u 17:12

KOŠARKAŠ Partizana Nemanja Dangubić ističe da su ambicije crno-belih u ABA ligi i Evrokupu najveće moguće.

ДАНГУБИЋ: Амбиције Партизана у АБА лиги и Евркупу су највеће могуће

Nemanja Dangubić foto: EPA

Bivši igrač Mega Bemaksa, Crvene zvezde, Bajerna i Estudijantesa je ovog leta pojačao klub iz Humske.

On je prokomentarisao stanje u ekipi.

- Što se tiče ekipe, dosta momaka znam od ranije i to mi je olakšavajuća okolnost. Igrao sa dosta njih i to mi je plus da se brže uklopim i uđem u sistem - rekao je Dangubić za TV Partizan.

Izabranici Vlade Šćepanovića pripreme za novu sezonu obavljaju u Vrnjačkoj Banji, a krilni košarkaš ističe da nikome ne prija neizvesnost oko toga kako će izgledati nova sezona.

- Što se tiče lige, nikome ne prija to što se ne zna kakva je sitaucija. Svuda je tako, nadam se da će se naći neko rešenje i da što pre krenemo, jer smo sve svi uželeli takmičenja.

Virus korona se pojavio u Splitu, Ciboni, Igokea i to navodi klubove na razmišljanje kako igrati prijateljske utakmice.

- Nisam razmišljao, ali kako dolaze informacije, mislimo o tome. Imamo poverenje u stručni štab da će da se nađe pravo rešenje i da će se doneti prava odluka. S druge strane, moraju se igrati prijateljske utakmice da se uđe u formu. Veoma je nezahvalno donositi zakljucke šta je najbolje. Pokušavam da ne razmišljam o tome, već da odradujem treninge i zadatke koje dobijamo.

Za kraj Dangubić koji je na pripremama cimer sa kapitenom Novicom Velilčkovićem je govorio o ambicijama Partizana u narednoj sezoni.

- Sigurno da su nam u oba takmičenja najveće ambicije. Ne zna se kakav će sistem biti i kako će se igrati, pogotovo Evrokup. Moje razmišljanje je da se to ostavi za kasnije, da se odrade pripreme i da se ostane zdrav - zaklljučio je Dangubić.

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna