LEJKERSI I MILVOKI IZJENDAČILI U SERIJI: Lebron podbacio, Adetokumbo dominirao

Novosti online

21. 08. 2020. u 08:30

U PLEJ-OF seriji NBA lige Los Anđeles Lejkersi su vratili Portlandu za poraz u prvom meču i slavili pobedu 111:88, dok su Baksi iz Milvokija na Istoku bili bolji od Orlando Medžika 111:96.

ЛЕЈКЕРСИ И МИЛВОКИ ИЗЈЕНДАЧИЛИ У СЕРИЈИ: Леброн подбацио, Адетокумбо доминирао

foto: EPA

Favorizovani Lejkersi su ovog puta znali kako da zaustave Lilarda, koji ih je u prvom meču nadigrao. Igrač Blejzersa je zaustavljen na 18 poena. Dvocifreni u Portlandu bio je još samo Mekolum sa 13 poena.

Lejkerse je predvodio do pobede Entoni Dejvis sa 31 poenom, dok Lebron Džejms nije bio ni blizu svojih izdanja – meč je završio sa 10 poena, šest skokova i sedam asistencija za 27 minuta na parektu. Da nije uvek sve u rukama najboljih igrača dokazali su Jezeraši gde je u centar pažnje dospeo i Kentavijus Koldvel Poup koji je pratio Dejvisa. Lejkersi su već u prvoj četvrtini imali prednost od osam, a do kraja prvog poluvremena i 17 poena.

Orlandu, ovog puta, nije bila dovoljna dobra partija Nikole Vučevića. Svi osim njega bili su ispod nivoa plej-ofa, a Milvoki je imao raspoloženog, povratnika, Janisa Adetokumboa koji je sa dabl-dabl učinkom od 28 poena i 20 skokova predvodio tim do trijmfa i izjednačenja u pobedama (1:1).

Vučević je postigao 32 poena, a sledeći najefikasniji bili su Furnije i Ros sa po 12.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna